Αγορά του Vermox Μεμπενδαζόλη χωρίς συνταγή

Ασθένειες που προκαλούνται από παρασιτικά σκουλήκια ονομάζονται ελμινθιάσεις. Στα αρχικά στάδια τέτοιες λοιμώξεις συνοδεύονται από ήπια δηλητηρίαση του οργανισμού, απώλεια όρεξης και επιβράδυνση του μεταβολισμού. Εάν δεν ξεκινάτε τη θεραπεία εγκαίρως, το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, αναπτύσσεται φλεγμονή και μειώνεται το επίπεδο ορισμένων ορμονών και αμινοξέων. Τα παράσιτα που μπαίνουν στα μάτια, την καρδιά και το κεντρικό νευρικό σύστημα οδηγούν σε σοβαρές παθολογίες. 

Για γρήγορη ανάρρωση από την ελμινθίαση πρέπει να αγοράσετε το Vermox. Δρα στα πιο διαδεδομένα είδη παρασιτικών σκουληκιών. Το φάρμακο θα είναι χρήσιμο τόσο στο κιτ πρόθων βοηθειών του σπιτιού όσο και στο ταξίδι σε εξωτικές χώρες.

Vermox Μεμπενδαζόλη τιμη

vermox mebendazole

Vermox Μεμπενδαζόλη

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 100 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
30 δισκία 1.03€ 31.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.02€ 61.00€ παραγγελία
90 δισκία 0.99€ 89.00€ παραγγελία

Πλεονεκτήματα του Vermox:

Το Vermox έχει μια σειρά χαρακτηριστικών που το διακρίνουν από άλλα ανθελμινθικά φάρμακα:

 • Επιλεκτική δράση. Το φάρμακο καταστρέφει τα παράσιτα, αλλά σχεδόν δεν επηρεάζει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων.
 • Γρήγορη ανάρρωση. Για ήπιες λοιμώξεις μία δόση Vermox είναι αρκετή και για σοβαρές λοιμώξεις η θεραπεία διαρκεί όχι περισσότερο από 10 ημέρες.
 • Υψηλή αποτελεσματικότητα. Μαζί με τους ενήλικες καταστρέφονται οι απόγονοι τους και ακόμη και αυγά των σκουληκιών.

Το 2016 η FDA επέτρεψε τη χρήση του φαρμάκου για τη θεραπεία παιδιών άνω του 1 έτους. Είναι επίσης ασφαλές για ηλικιωμένους ασθενείς. Εάν παραγγείλετε το Vermox,ολόκληρη η οικογένεια θα προστατεύεται από ελμίνθους.

Γενικές πληροφορίες για το φάρμακο:

Ενεργό συστατικό:

Η μεβενδαζόλη είναι ένα συστατικό του Vermox, το οποίο είναι υπεύθυνο για την καταστροφή των παρασίτων. Η δραστική ουσία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά των ασθενειών που προκαλούνται από νηματώδεις και ασκαρίδες. Μόνο το 4% των μολυσματικών παραγόντων είναι ανθεκτικά στο φάρμακο.

Σε ποια παράσιτα δρα η μεβενδαζόλη;

Η μεβενδαζόλη είναι ενεργή κατά των ακόλουθων ελμινθών:

 • Ascaris lumbricoides;
 • Necator americanus;
 • Enterobius vermicularis;
 • Trichuris trichiura;

Ancylostoma duodenale και πολλών άλλων.

Το φάρμακο συνταγογραφείται για εντεροβίαση, ασκηρίαση, γναθοστόμωση. Το φάρμακο βοηθά στην αντιμετώπιση σοβαρών και σπάνιων ασθενειών, ειδικότερα, της τριχίνέλλωσης, της εχινοκοκκίασηςς και της αγκυλοστομίασης. Συνιστάται επίσης να αγοράσετε το Vermox για τη θεραπεία λοιμώξεων που προκαλούνται από διάφορους τύπους παρασιτικών σκουληκιών.

Πώς δρά η μεβενδαζόλη;

Η μεβενδαζόλη προκαλεί εκφυλισμό των κυτταροπλασματικών σωληναρίων των ελμίνθων, εμποδίζοντας την επεξεργασία της γλυκόζης. Ταυτόχρονα αναστέλλει τη σύνθεση του ATP, ενός ενζύμουб υπεύθυνου για το μεταβολισμό. Το σκουλήκι σταματά να λαμβάνει ενέργεια από τα τρόφιμα και καταστρέφεται γρήγορα. Το φάρμακο δεν επηρεάζει το μεταβολισμό των ανθρώπινων κυττάρων.

Η μεβενδαζόλη συσσωρεύεται στους οργανισμούς των παρασίτων και στον λιπώδη ιστό. Η δραστική ουσία αποβάλλεται εντελώς εντός 18-24 ωρών.

Πώς να παίρνετε το Vermox;

Παίρνετε το Vermox per os με λίγο νερό ή αναψυκτικό. Το δισκίο μπορείτε να μασήσετε ή να το καταπιείτε ολόκληρο. Το φάρμακο πριν δωθεί σε μικρά παιδιά, πρέπει να το θρυμματιστεί σε λεπτή σκόνη.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μια δίαιτα ή να παίρνετε καθαρτικά με το Vermox. Το φάρμακο θα απαλλάξει τον οργανισμό σας από παράσιτα χωρίς πρόσθετες θεραπευτικές διαδικασίες.

Δοσολογία το Vermox:

Η εντεροβίαση θεραπεύεται με εφάπαξ δόση 100 mg (1 δισκίο) Vermox. Για να αποφύγετε την υποτροπή της νόσου, πρέπει να πάρετε ξανά το φάρμακο μετά από 2 και 4 εβδομάδες. Η δοσολογία είναι ίδια για όλους τους ασθενείς άνω των 2 ετών.

Άλλες ασθένειες απαιτούν πιο μακρόχρονη θεραπεία:

 • Για ασκαρίαση, τριχοκεφαλίαση και μικτές ελμινθιάσεις είναι απαραίτητο να λαμβάνετε 100 mg του φαρμάκου δύο φορές την ημέρα επί 3 ημέρες.
 • Σε ενήλικες ασθενείς που πάσχουν από την στρογγυλοείδωση και την ταινίωση ορίζονται 200 ​​mg Vermox το πρωί και το βράδυ. Για τα παιδιά η δοσολογία μειώνεται στο μισό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 3 ημέρες.
 • Η τριχίνωση αντιμετωπίζεται με 600-1200 mg μεβενδαζόλη τις πρώτες 3 ημέρες και 1200-1500 mg την επόμενη εβδομάδα. Η ημερήσια δόση πρέπει να χωρίζεται σε 3 δόσεις σε ίσα χρονικά διαστήματα.
 • Σε περίπτωση εχινοκοκκίαση τις πρώτες 3 ημέρες παίρνουν 500 mg Vermox δύο φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, η ημερήσια δόση αυξάνεται στα 25-30 mg ανά 1 κιλό σωματικού βάρους.

Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία των σοβαρών ασθένειων στα παιδιά πρέπει να συμβουλευτείτε με τον γιατρό. Σε ανήλικους ασθενείς αντενδείκνυται η μαακρόχρονη λήψη των υψηλών δόσεων της μεβενδαζόλης.

Μπορεί το Vermox να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή στην Ελλάδα και αν αυτό είναι ασφαλές;

Για να παραγγείλετε το Vermox στην Ελλάδα, δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή. Χρησιμοποιήστε το online φαρμακείο μας και το φάρμακό σας θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών. Πουλάμε μόνο αυθεντικά προϊόντα από αξιόπιστους προμηθευτές.

Λάβετε υπόψη ότι το Vermox δρα μόνο σε ελμινθούς. Για ασθένειες που προκαλούνται από άλλα παράσιτα, το φάρμακο είναι αναποτελεσματικό. Κάντε οπωσδήποτε εξετάσεις και συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Παρενέργειες:

Το Vermox προκαλεί παρενέργειες σε περίπου 8% των περιπτώσεων. Κατά τη λήψη των χαπιών μπορεί να ενοχληθείτε από:

 • πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά, μετεωρισμό, διάρροια.
 • ουδετεροπενία;
 • εξανθήματα στο δέρμα, κνησμό, κνίδωση;
 • ήπιους σπασμούς.

Σε 0,01% των ασθενών η λήψη του φαρμάκου περισσότερο από 3 ημέρες προκαλεί διαταραχές στη λαιτουργία του ήπατος. Εάν ακολουθήσετε τη δοσολογία και τις οδηγίες χρήσης του Vermox οι παρενέργειες εξαφανίζονται μετά το τέλος της θεραπείας.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν παίρνετε το φάρμακο;

Η μεβενδαζόλη δεν επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης οχήματος. Μετά τη λήψη του χαπιού επιτρέπεται επίσης να εκτελείτε εργασίες που σχετίζονται με τον κίνδυνο τραυματισμού. Ωστόσο εάν εμφανιστούν σπασμοί ή άλλες διαταραχές του νευρικού συστήματος, θα πρέπει να πάρετε άδεια ασθενείας και να αποφύγετε προσωρινά την οδήγηση.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά τη λήψη του Vermox απαγορεύεται η κατανάλωση του αλκοόλ και λιπαρών τροφών. Τα αλκοολούχα ποτά μειώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου και προκαλούν την εμφάνιση παρενεργειών.

Μην υπερβαίνετε τα 1500 mg μαεβενδαζόλη την ημέρα χωρίς την έγκριση του γιατρού σας. Η υπέρβαση αυτής της δόσης μπορεί να οδηγήσει σε οξύ κοιλιακό άλγος, διάρροια, αναγούλα και έμετο. Εάν πλύνετε το στομάχι σας και πάρετε ενεργό άνθρακα εντός μιας ώρας μετά από υπερβολική δόση, οι παρενέργειες θα εξαφανιστούν σύντομα.

Είναι το Vermox συμβατό με την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό;

Ένα ανθελμινθικό φάρμακο μπορεί να διαταράξει την ανάπτυξη του εμβρύου. Επομένως η λήψη του Vermox απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δεν είναι γνωστό εάν η μεβενδαζόλη περνάει στο μητρικό γάλα. Στις γυναίκες που πρέπει να λαμβάνουν το φάρμακο συνιστάται να μην θηλάζουν.

Αντενδείξεις και συμβατότητα με άλλα φάρμακα:

Το Vermox αντενδείκνυται σε ασθενείς που παρουσιάζουν υπερευαισθησία στη μεβενδαζόλη, δυσανεξία στη λακτόζη ή σύνδρομο δυσαπορρόφησης γλυκόζης/γαλακτόζης. Κατά τη θεραπεία της ελμινθίασης δεν πρέπει να λαμβάνετε μετρονιδαζόλη. Όταν η μετρονιδαζόλη συνδυάζεται με σιμετιδίνη η δοσολογία του αντιπαρασιτικού φαρμάκου πρέπει να μειωθεί.

Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να παραγγείλετε το Vermox χωρίς ιατρική συνταγή μόνο εάν είστε σίγουροι για την ασφάλεια της χρήσης του. Σε αντίθετη περίπτωση απευθυνθείτε έναν ειδικό για βοήθεια.

Τι να κάνετε αν χάσετε τη λήψη του Vermox;

Το φάρμακο δεν πρέπει να λαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το κύριο πράγμα είναι να αποφύγετε μεγάλα (πάνω από 16 ώρες) διαλείμματα στη θεραπεία.

Εάν παραλείψετε μία δόση, χρησιμοποιήστε το Vermox μόλις το θυμηθείτε. Την επόμενη φορά πάρτε το φάρμακο όχι νωρίτερα από 2 ώρες.

Συνθήκες αποθήκευσης και συντήρησης:

Ο κατασκευαστής συνιστά να α;ποθηκεύεται το Vermox σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Αποφύγετε την παρατεταμένη δράση της υγρασίας στη συσκευασία. Τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρόσβαση σε φάρμακα.

Ημερομηνία λήξης του Vermox είναι 4 χρόνια από την παρασκευή του φαρμάκου.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών