Κλομιφαίνη, κιτρικη κλομιφαινη

Το Κλομιφαίνη προορίζεται για τη θεραπεία της γυναικείας στειρότητας, προκεκλημένης από την απουσία της ωορρηξίας. Αυτό βελτιώνει την ωοθητική λειτουργία και το ορμονικό υποβάθρο, επηρεάζωντας διαρκώς την αναπαραγωγική ικανότητα του οργανισμού. Η λήψη του φαρμάκου κατά μέσο όρο αυξάνει 30% τις πιθανότητες θα συλλάβετε.

Το Κλομιφαίνη επίσης χρησιμοποιείται στη θεραπεία των εμμηνορροϊκών διαταραχών. Το φάρμακο θα σας απαλλάξει από οδυνηρές αισθήσεις, δυσανεξία και αλλαγή της διάθεσης πριν από την εμμηνόρροια. Μετά τη λήψη των χαπιών αποκαθίσταται η κανονική περιοδικότητα των εμμηνόρροιων.

Σε μερικές περιπτώσεις συστήνεται να αγοράσουν το Κλομιφαίνη οι γυναίκες, στις οποίες εντοπίστηκε ορμονοεξαρτώμενος καρκίνος μαστού. Το φάρμακο σταματάει την αύξηση του όγκου και εμποδίζει την επόμενη ανάπτυξη της νόσου. Και οι τελευταίες έρευνες υποστήριξαν, ότι η λήψη του φαρμάκου μειώνει πιθανότητα της ανάπτυξης μερικών ειδών των ογκολογικών πατήσεων

Κλομιφαίνη τιμή

Κλομιφαίνη
4.8 / 5 σχόλια

Κλομιφαίνη

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 25 mg
 • 50 mg
 • 100 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 3.50€ 35.00€ παραγγελία
30 δισκία 1.90€ 57.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.35€ 81.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.06€ 95.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 3.70€ 37.00€ παραγγελία
30 δισκία 2.23€ 67.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.75€ 105.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.40€ 126.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 3.90€ 39.00€ παραγγελία
30 δισκία 2.43€ 73.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.93€ 116.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.73€ 156.00€ παραγγελία

Περιγραφή του φαρμάκου

Το Κλομιφαίνη είναι φάρμακο που ανήκει στην ομάδα αντιοιστρογόνων. Μειώνει τη δραστηριότητα των γυναικείων ορμονών του φύλου και διεγείρει την παραγωγή των ουσιών που είναι απαραίτητες για την κανονική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος. Η λήψη του φαρμάκου ωφελεί τον οργανισμό:

 • Εξασφαλίζει την ωρίμανση του ωαρίου και την έξοδό του από τη σάλπιγγα (την ωορρηξία).
 • Σταθεροποιεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο, ανακουφίζει συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.
 • Ανακουφίζει από τις δυσλειτουργικές αιμορραγίες της μήτρας.

Το Κλομιφαίνη πρέπει να αγοράσουν οι γυναίκες που δεν μπορούν να γίνουν έγκυος μόνες τους και δε θέλουν να προσφύγουν σε τεχνητή σπερματέγχυση. Το φάρμακο αποτελεί προσιτή και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για τις δαπανηρές ιατρικές διαδικασίες

Τι περιλαμβάνει η σύνθεση του Κλομιφαίνη;

Ένα χάπι Κλομιφαίνη περιέχει 50 mg δραστική ουσία Κλομιφαίνη. Το συστατικό ευθύνεται για τη διέγερση της ωορρηξίας και την παρεμπόδιση των επιδράσεων των οιστρογόνων.

Στη χώνεψη της Κλομιφαίνης συμβάλλουν πρόσθετα συστατικά:

 • Λακτόζη,
 • Σκόνη τάλκης,
 • Στεατικό μαγνήσιο,
 • Άμυλο πατάτας,
 • Στεατικό οξύ.

Πώς δρά το φάρμακο;

Η Κλομιφαίνη επιδράει την υπόφυση αυξάνοντας την απελευθέρωση της σειράς των ορμονών:

 • Γοναδοτροπίνες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία των γοναδών.
 • Θυλακιοτρόπος και ωχρινοτρόπος ορμόνη συμβάλλουν στην ωρίμανση του ωαρίου και την έναρξη της ωορρηξίας.
 • Προλακτίνη είναι υπεύθυνη για τη γαλουχία,

Το φάρμακο επηρεάζει το επίπεδο των οιστρογόνων μόνο αν περισσεύουν. Αν το επίπεδο των γυναικείων ορμονών του φύλου δεν υπερβάινει το κανονικό και δεν απειλεί την υγεία, το Κλομιφαίνη δεν επιδρά το ενδοκρινικό σύστημα.

Σωστή λήψη του Κλομιφαίνη κατά τη στειρότητα.

Πρέπει να παίρνετε ένα χάπι Κλομιφαίνη πριν από τον ύπνο με αρκετή ποσότητα νερού.

Τη θεραπεία πρέπει να αρχίσετε την πέμπτη μέρα του εμμηνορροϊκού κύκλου. Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου θεραπείας πρέπει να πάρετε 5 χάπια. Την 10-11η ημέρα του εμμηνορροϊκού κύκλου θα εμφανιστεί ωορρηξία. Είναι η πιο ευνοϊκή περίοδος για τη σύλληψη.

Αν δεν καταφέρατε να συλλάβετε προσπαθήστε να παραγγείλετε το Κλομιφαίνη πάλι και χρησιμοποιήστε το κατά τον επόμενο εμμηνορροϊκό κύκλο. Γιατροί επιτρέπουν να κάνει κανείς 6 προσπάθειες. Μετά τον τρίτο κύκλο θεραπείας είναι απαραίτητο να σταματήσετε να παίρνετε το φάρμακο για 3 μήνες για να ξεκουραστεί ο οργανισμός σας από την επίδρασή του. Κατά τη λήψη το Κλομιφαίνη πρέπει να επισκέπτεσται συνεχώς τον γυναικολόγο για να έλέγχετε την λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.

Ποιές είναι οι πιθανότηταες να συλλάβετε κατά τη λήψη του Κλομιφαίνη;

Οι πιθανότητες να συλλάβετε κατά την περίοδο της ωορρηξίας αποτελούν 20-45%. Με κάθε κύκλο θεραπείας η πιθανότητα επιτυχίας αυξάνεται.

Αλλά οι προσπάθειες να συλλάβετε πρέπει να συνεχίσετε και τη λιγότερο ευνοίκη περίοδο. Υπάρχει μικρή πιθανότητα γονιμοποίησης των ωοκυττάρων τις ημέρες πριν την έναρξη της ωορρηξίας.

Λήψη του Κλομιφαίνη σε άλλες ασθένειες

Το Κλομιφαίνη συχνά συστήνεται σε γιναίκες που πάσχουν από τον καρκίνο μαστού. Οι ασθενείς της ώριμης ηλικίας, στις οποίες ήρθε η εμμηνόπαυση περισσότερο από έναν χρόνο πριν, πρέπει να παίρνουν 100 mg του φαρμάκου την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας ορίζεται από τον γιατρό. Αν ο όγκος συνεχίζει να αυξάνεται το Κλομιφαίνη ακυρώνεται.

Η δοσολογία του φαρμάκου ορίζεται για κάθε άτομο ξεχωριστά σε εξής ασθένειες:

 • Απουσία εμμηνόρροιας (αμηνόρροια), προκεκλημένη από τη δυσλειτουργία των ωοθηκών.
 • Αιμορραγίες της μήτρας.
 • Σοβαρά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου.

Πριν τη χρησιμοποίηση του Κλομιφαίνη συμβουλευτείτε οπωσδήποτε με ειδικό. Ο γιατρός θα επιλέξει μια ασφαλή δόση του φαρμάκου και θα ορίσει τη διάρκεια θεραπείας.

Αν μπορούν να παίρνουν το Κλομιφαίνη άντρες;

Το Κλομιφαίνη πρέπει να παραγγείλουν οι άντρες που παθαίνουν την ολιγοσπερμία. Αυτό το φάρμακο σε μικρές δόσεις αποκαθιστά την κανονική λειτουργία των όρχεων και η ποσότητα σπέρματος αυξάνεται. Γιατροί συστήνουν το φάρμακο στους εφήβους με την καθυστέρηση της σεξουαλικής ανάπτυξης. Όταν το περιεχόμενο των ορμονών στο αίμα σταθεροποιείται τα χάπια ακυρώνονται.

Εξάλλου το Κλομιφαίνη είναι πολύ δημοφιλές σε μποντιμπίλντερ. Το φάρμακο αυξάνει τη φυσιολογική παραγωγή τεστοστερόνης μετά τη λήψη των αναβολικών στεροειδών.

Σε ποιούς αναδεικνύται η λήψη του Κλομιφαίνη:

Απαγορεύεται η λήψη κατά τον υψηλό κίνδυνο θρόμβωσης του αίματος, τις οργανικές ασθένειες του νευρικού συστήματος, την οξεία δυσλειτουργία του ήπατος, τις κολπικές αιμορραγίες που δεν έχουν σχέση με τη διαταραχή της ωορρηξίας. Το φάρμακο αναδεικνύται για έγκυους γυναίκες.

Αν το φάρμακο προκαλεί παρενέργειες:

Το Κλομιφαίνη συνήθως είναι καλά ανεκτό και δεν προκαλεί δυσανεξία. Σπάνια το φάρμακο προκαλεί τις εξής παρενέργειες:

 • Ίλιγγο,
 • Έκπλυση αίματος στο πρόσωπο,
 • Αναγούλα,
 • Νευρική εξάντληση,
 • Διάρροια,
 • Δερματικές αλλεργικές αντιδράσεις.

Επίσης το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει την υπερδιέγερση των ωοθηκών που συνοδεύεται με τον πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, το αυξημένο επίπεδο των οισρογόνων, τον μετεωρισμό και τις αιμορραγίες της μήτρας. Με την εμφάνιση των συμπτωμάτων πρέπει να ρυθμίσετε τη θεραπεία.

Το Κλομιφαίνη αυξάνει την πιθανότητα της θρόμβωσης. Αλλά κατά την τήρηση των οδηγιων και συνεχή επίβλεψη του γιατρού τίποτα δεν απειλεί στην υγεία σας.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 4 )

Σχόλια Πελατών

 • Chris 21.01.2020

  έπινε clostilbegit και έμεινε έγκυος με δίδυμα

 • Νυμφοδώρα 21.01.2020

  Παρακαλώ πείτε μου, εάν υπάρχει εγκυμοσύνη μεταξύ των μαθημάτων λήψης του clostelbegit, εάν είναι απαραίτητο να πάρετε το duphaston ή utrazhestan επιπλέον. Εάν είναι απαραίτητο, πότε πρέπει να ξεκινήσετε;

 • Καλίνα 21.01.2020

  Αυτός ο κύκλος είναι και πάλι clomiphene και θα προσφέρω την ταυτότητα εάν δεν είναι έγκυος. Στον κύκλο εγκυμοσύνης μου, το ενδομήτριο ήταν επίσης κακό, αλλά μετά την ωορρηξία αμέσως μεγάλωσε καλά