Αγοράστε το Cytotec (Μισοπροστόλη)

Το Cytotec είναι φάρμακο για γαστρεντερικά έλκη. Μειώνει επίσης την οξύτητα του γαστρικού χυμού και βοηθά στην γρήγορη επούλωση των διακρίσεων. Επίσης το φάρμακο προστατεύει τη βλεννογόνο του πεπτικού συστήματος, αποτρέποντας την εμφάνιση νέων ελιών. 

Το Cytotec επιτρέπεται να λαμβάνεται για προφυλακτικούς σκοπούς. Το φάρμακο μειώνει τις αρνητικές επιδράσεις των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και εξαλείφει άλλους παράγοντες κινδύνου. Εάν αγοράσετε Cytotec εγκαίρως, η πιθανότητα εμφάνισης του έλκους στομάχου ή δωδεκαδακτύλου θα είναι ελάχιστη.

Cytotec (Μισοπροστόλη) τιμη

cytotec δισκία

Cytotec

  • Ασφαλίστε τα δεδομένα
  • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
  • 200 mcg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 4.20€ 42.00€ παραγγελία
20 δισκία 3.45€ 69.00€ παραγγελία
30 δισκία 2.77€ 83.00€ παραγγελία
60 δισκία 2.28€ 137.00€ παραγγελία
90 δισκία 2.20€ 198.00€ παραγγελία
120 δισκία 1.95€ 234.00€ παραγγελία

Ενδείξεις για τη λήψη:

Η λήψη των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων (ΜΣΑΦ) είναι η δεύτερη πιο κοινή αιτία εμφάνισης των ελκών. Σοβαρά πεπτικά προβλήματα συμβαίνουν σχεδόν στο 30% των ασθενών που υποβάλλονται σε μακροχρόνια θεραπεία για ρευματικές παθήσεις.

Το Cytotec βοηθά στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της λήψης των ΜΣΑΦ:

  • έλκος στομάχου;
  • έλκος δωδεκαδακτύλου;
  • διαβρώσεις του γαστρεντερικού σωλήνα

Μερικές φορές οι γιατροί συνιστούν να παραγγείλουν το Cytotec σε ασθενείς που πρέπει να λαμβάνουν μακροχρονίως μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Η λήψη του φαρμάκου για προφυλακτικούς σκοπούς μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο διαβρώσεων και ελκών στο πεπτικό σύστημα.

Το φάρμακο συνταγογραφείται για ελκώδεις ασθένειες που προκαλούνται από κατάχρηση αλκοόλ, όχι σωστή διατροφή, άγχος και έντονη νευρική ένταση.

Πώς δρα το Cytotec Μισοπροστόλη;

Το φάρμακο κατά του έλκους περιέχει μισοπροστόλη. Η δραστική ουσία δρα στα παριατικά κύτταρα του στομάχου, μειώνοντας την έκκριση του υδροχλωρικού οξέος. Διεγείρει επίσης τη ροή του αίματος στα πεπτικά όργανα, βελτιώνοντας τη λειτουργία τους και επιταχύνοντας την αναγέννηση των ιστών.

Η μισοπροστόλη αρχίζει να λειτουργεί σε 30 λεπτά μετά την λήψη του δισκίου. Το αποτέλεσμα διαρκεί 3-6 ώρες. Το φάρμακο αποβάλλεται εντελώς από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο.

Πώς να λαμβάνετε το Μισοπροστόλη;

Το Cytotec λαμβάνεται από το στόμα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Μην μασάτε ή τρίβετε το δισκίο. Παίρνετε το φάρμακο με άφθονο νερό ή οποιοδήποτε αναψυκτικό.

Για τη θεραπεία γαστρικών και δωδεκα δακτυλικών ελκών συνταγογραφούνται 800 mcg (4 δισκία) Cytotec ανά ημέρα. Η ημερήσια δόση πρέπει να διαιρείται σε 2-4 λήψεις με διάστημα τουλάχιστον 3 ωρών. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 4-8 εβδομάδες. Εάν ο πρώτος κύκλος θεραπείας δεν έδωσε ικανοποιητικά αποτελέσματα, η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά από ένα σύντομο διάλειμμα.

Για την πρόληψη ασθενειών του γαστρεντερικού σωλήνα που σχετίζονται με ΜΣΑΦ, πρέπει να λαμβάνετε 200 mcg Cytotec 2-4 φορές την ημέρα. Ο ασθενής πρέπει να βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση ισχυρών αλκοολούχων ποτών. Η αιθυλική αλκοόλη παρεμβαίνει στην απορρόφηση της μισοπροστόλης, μειώνοντας την αποτελεσματικότητά της. Επιπλέον, ο συνδυασμός του Cytotec με αλκοόλ προκαλεί την εμφάνιση παρενεργειών.

Αντενδείξεις Μισοπροστόλη:

Το Cytotec δεν πρέπει να λαμβάνεται εάν είστε υπερευαίσθητοι στη μισοπροστόλη και σε άλλες προσταγλανδίνες. Επίσης, το φάρμακο μπορεί να βλάψει την υγεία των ασθενών που πάσχουν από σοβαρή ηπατική ανεπάρκεια.

Απαγορεύεται να λαμβάνουν φάρμακο κατά του έλκους οι έγκυες γυναίκες Το Cytotec μπορεί να προκαλέσει τερματισμό της εγκυμοσύνης ή σοβαρές αναπτυξιακές διαταραχές του εμβρύου. Δεν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου σε γυναίκες που θηλάζουν.

Παρενέργειες:

Η λήψη του Cytotec μπορεί να οδηγήσει σε κοιλιακό άλγος, ήπια διάρροια, αναγούλα, μετεωρισμό και δυσπεψία. Στις γυναίκες περιστασιακά αυξάνεται η εμμηνορροϊκή αιμορραγία ή διαταράσσεται ο μηνιαίος κύκλος. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις κατά την μετεμμηνοπαυσιακή περίοδο παρατηρούνται ήπιοι σπασμοί.

Η χαμηλή πιθανότητα παρενεργειών είναι ένας από τους λόγους για την παραγγελία του Cytotec. Από τη δυσφορία πάσχουν λιγότερο από το 15% των ασθενών που λαμβάνουν το φάρμακο.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 1 )

Σχόλια Πελατών

  • Tania Marinova 24.02.2021

    Poli kalo Farmako