Fungustatin

Ο μύκητας είναι επικίνδυνο παράσιτο που χρησιμοποιεί την παραμικρή ευκαιρία. Η μη τήρηση κανόνων της ατομικής υγειηνής, η επιλογή ακατάλληλων για το πόδι υποδημάτων ή η επίσκεψη του ντους στο γυμναστήριο επιτρέπουν σε επιβλαβείς μικροοργανισμούς να «εγκατασταθούν» στο σώμα σας. Καλή βοήθεια για την ανάπτυξη της νόσου είναι η μειωμέμη ανοσία.

Fungustatin αγοράστε

Fungustatin

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 50 mg
 • 100 mg
 • 150 mg
 • 200 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 4.30€ 43.00€ παραγγελία
30 δισκία 2.60€ 78.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.92€ 115.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.73€ 156.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 5.10€ 51.00€ παραγγελία
30 δισκία 3.40€ 102.00€ παραγγελία
60 δισκία 2.95€ 177.00€ παραγγελία
90 δισκία 2.69€ 242.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 5.30€ 53.00€ παραγγελία
20 δισκία 4.05€ 81.00€ παραγγελία
30 δισκία 3.57€ 107.00€ παραγγελία
60 δισκία 2.88€ 173.00€ παραγγελία
90 δισκία 2.53€ 228.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 6.40€ 64.00€ παραγγελία
30 δισκία 5.20€ 156.00€ παραγγελία
60 δισκία 4.00€ 240.00€ παραγγελία
90 δισκία 3.69€ 332.00€ παραγγελία

Η μυκητιασική λοίμωξη συμπεριφέρεται ύπουλα, σχεδόν μη επηρεάζοντας την κατάσταση της υγείας του ασθενούς στα αρχικά στάδια. Σχεδόν κανείς δεν απευθύνεται στο νοσοκομείο με ασήμαντα συμπτώματα: ήπιο εξάνθημα, απόσπαση του νιχιού, δέρμα που ξεφλουδίζει. Αυτό επιτρέπει στο παράσιτο να εγκατασταθεί στο σώμα και να μολύνει τους ανθρώπους που συχνά έρχονται σε επαφή με τον μεταφορέα της λοίμωξης.

Σύγχρονα φάρμακα καταπολεμάνε γρήγορα τις μυκητιασικές ασθένειες. Τα καλύτερα αποτελέσματα στην καταπολέμηση των επιβλαβών μικροοργανισμών δείχνει το Diflucan. Το φάρμακο εξαλείφει γρήγορα τις εστίες μόλυνσης εξασφαλίζοντας την πλήρη αποκατάσταση του ασθενούς.

Το Diflucan είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και ‘εχει γενική χρήση. Το φάρμακο εφαρμόζεται επιτυχώς στη θεραπεία των πιο συνηθισμένων τύπων των μυκητιασικών λοιμώξεων.

Σύνθεση του Fungustatin

Το Diflucan (fungustatin) περιέχει τη δραστική ουσία Φλουκοναζόλη και μερικά πρόσθετα συστατικά:

 • άμυλο αραβοσίτου.
 • διοξείδιο του πυριτίου.
 • στεατικό μαγνήσιο.
 • λαουρυλοθειικό νάτριο.
 • διοξείδιο του τιτανίου.
 • ζελατίνη κι άλλα.

Η σύνθεση του Diflucan είναι καλά ισορροπημένη που επιτρέπει στο φάρμακο να προβάλλει τη μέγιστη αντίσταση στους παρασιτικούς μικροοργασνισμούς. Το προϊόν της εταιρείας «Pfizer» έγινε κύριο φάρμακο για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Πώς δρά το Diflucan (Fungustatin)

Στον οργανισμό κάθε ανθρώπου βρίσκονται οι φυσικές ενώσεις «στερόλες». Αυτές οι ουσίες εκτελούν σημαντικές λειτουργίες και είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία των εσωτερικών συστημάτων. Συγκεκριμένα στις στερολές ανήκει και η χοληστερόλη.

Ο μύκητας αναπτύσσει μια συγκεκριμένη μορφή της φυσικής ένωσης που χρειάζεται για την περαιτέρω ανάπτυξη της λοίμωξης. Το Diflucan περιέχει τη δραστική ουσία Φλουκοναζόλη που εμποδίζει τη σύνθεση των στερολών στερώντας τους οργανισμούς από την ικανότητα αναπαραγωγής. Το φάρμακο δεν επιτρέπει την εξάπλωση της νόσου σε όλο το σώμα και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την ανάρρωση. Η λήψη της Φλουκοναζόλης δεν επηρεάζει το επίπεδο άλλων ειδών στερολών.

Το φάρμακο αυξάνει επίσης τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης των μυκήτων και εμποδίει την ανάπτυξή της. Έτσι το φάρμακο βοηθά τον οργανισμό να αντιμετωπίσει ήδη υπάρχουσες εστίες της νόσου. Δρώντας ταυτόχρονα σε διάφορες κατευθύνσεις, το Diflucan απαλλάσσει όσο πιο δυνατόν συντομότερο το σώμα σας από τη μυκητιασική λοίμωξη.

Πώς γίνεται η θεραπεία με το Φλουκοναζόλη

Το Diflucan απορροφάται γρήγορα, αλλά απομακρύνεται από το σώμα επί πολύ. Γι’ αυτό η θεραπεία των μη σοβαρών μολυσματικών ασθένειων (προσβολή του δέρματος και των βλεννογόνων του στόματος, του λαρυγγιού) θέλει τη λήψη των 100 mg του φαρμάκου μια φορά.

Η θεραπεία της κολπικής καντιντίασης απαιτεί την αύξηση της ποσότητας της φαρμακευτικής ουσίας. Συνήθως 150 mg του φαρμάκου φτάνουν για να καταπολεμηθεί η ασθένεια.

Με πιο σοβαρές μυκητιασικές λοιμώξεις η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί μέχρι 400-500 mg. Δεν συνιστάται η λήψη του φαρμάκου χωρίς συμβουλή του γιατρού.

Η θεραπεία συνήθως διαρκεί από 7 ως 30 ημέρες ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου, την αντίδραση του σώματος στο φάρμακο και τη γενική κατάσταση της υγείας. Κατά τις σοβαρές μυκητιασικές λοιμώξεις μπορεί να χρειαστεί η πιο διαρκής λήψη του φαρμάκου.

Αντενδείξεις χρήσης του Fungustatin

 • Η λήψη του Diflucan απαγορεύεται σε:
 • έγκυους γυναίκες,
 • μητέρες που θηλάζουν,
 • ατόμα που έχουν αλλεργία στη δραστική ουσία.

Λίγες αντενδείξεις είναι ένας από τους λόγους της δημοφιλιάς αυτού του φαρμάκου. Το Diflucan βοηθάει να καταπολεμήσετε τον μύκητα και δεν έχει αρνητική επίδραση στο σώμα.

Το φάρμακο πρέπει να συνδυάζετε πολύ προσεκτικά με τα αντιπηκτικά, τα στοματικά υπογλυκαιμικά φάρμακα, την υποθειαζίδη, τη διφενίνη, τηριφαμπικίνη. Άλλα φάρμακα δεν αλληλεπιδρούν με το Diflucan.

Παρενέργειες

Η λήψη της Φλουκοναζόλης σχεδόν δεν προκαλεί τις ανεπιθύμητες συνέπειες. Σπάνια κατά τη λήψη του αντιμυκητιασικού σε ασθενείς παρατηρούνται οι διαταραχές στη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα, η διάρροια και ο μετεωρισμός. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν το δερματικό εξάνθημα, ο ίλιγγος, ο πονοικέφαλος.

Οι παρενέργειες παρουσιάζονται σε όχι περισσότερο από 1 % άτομα που χρησιμοποιούν το φάρμακο. Το Diflucan επηρεάζει τον οργανισμό πιο ήπια από άλλες ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των μυκητιασικών λοιμώξεων

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών