Αγορά του Accutane (ισοτρετινοΐνη) χωρίς συνταγή

Το Accutane είναι ένα αξιόπιστο φάρμακο για σοβαρές φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος. Το φάρμακο περιέχει τη δραστική ουσία ισοτρετινοΐνη, η οποία καταστέλλει την λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων. Βοηθάει να απαλλαγείτε από την ακμή ποικίλης σοβαρότητας, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος και εξασφαλίζει γρήγορη ανάρρωση από σμηγματόρροια και ιχθύαση.

Εάν τα αντιβιοτικά και άλλες μέθοδοι καταπολέμησης των φλεγμονωδών διεργασιών στο δέρμα δεν είνα αποτελεσματικά, πρέπει να αγοράσετε το Accutane. Το φάρμακο ενεργοποιεί την αναγέννηση των ιστών και δίνει έντονο τονωτικό αποτέλεσμα. Μια εφάπαξ θεραπεία είναι αρκετή για να ξεχάσετε τα δερματικά προβλήματά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Accutane ισοτρετινοΐνη τιμη

Accutane ισοτρετινοΐνη δισκία

Accutane

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 5 mg
 • 10 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
30 δισκία 0.70€ 21.00€ παραγγελία
60 δισκία 0.63€ 38.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 1.90€ 19.00€ παραγγελία
30 δισκία 1.03€ 31.00€ παραγγελία
60 δισκία 0.87€ 52.00€ παραγγελία

Ενδείξεις για τη χρήση:

Το φάρμακο σταματά τη φλεγμονή μειώνοντας την παραγωγή του σμήγματος. Η δράση του Accutane θα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:

 • σοβαρές μορφές ακμοειδών αξανθημάτων (ακμής);
 • σμηγματορροϊκή δερματίτιδα;
 • υπερβολικός σχηματισμός των σμηγματογόνων αδένων;
 • ιχθύαση, συμπεριλαμβανομένης της φυλλωτής;

Περιστασιακά οι γιατροί προτείνουν την αγορά του Accutane σε άτομα που είναι επιρρεπή σε ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος. Το φάρμακο αποτρέπει το σχηματισμό και την εξάπλωση των κυττάρων που προκαλούν ασθένειες. Επίσης, το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ογκολογικών παθήσεων.

Πώς να παίρνετε το Accutane (ισοτρετινοΐνη);

Το ισοτρετινοΐνη λαμβάνεται καθημερινά με φαγητό. Τα τρόφημα βοηθούν την πέψη, επιταχύνοντας την απορρόφηση του φαρμάκου. Συνιστάται να λαμβάνετε το φάρμακο την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Στα αρχικά στάδια της θεραπείας είναι δυνατή η επιδείνωση δερματικού εξανθήματος. Αυτό είναι ένα προσωρινό φαινόμενο και δεν πρέπει να προκαλεί ανησυχία. Συνεχίστε να παίρνετε το Accutane και η κατάστασή σας θα βελτιωθεί σύντομα.

Αφού χάσετε μία λήψη, μην διπλασιάσετε τη δόση την επόμενη φορά. Εάν ως την επόμενη λήψη του φαρμάκου μένουν περισσότερες από 6 ώρες, πάρτε το χάπι μόλις το θυμηθείτε. Αποφύγετε μεγάλα διαλείμματα στη θεραπεία σας.

Η θεραπεία της ακμής διαρκεί 16-24 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να κάνετε εξεταση αίματος κάθε μήνα για να ελέγξετε την κατάσταση του ήπατος, το επίπεδο της γλυκόζης και της χοληστερόλης. Οι γυναίκες πρέπει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την αποτελεσματική αντισύλληψη ένα μήνα πριν από την έναρξη λήψης του Accutane. Επιτρέπεται η άρνηση χρήσης των αντισυλληπτικών ένα μήνα μετά το τέλος της θεραπείας.

Δοσολογία και υπερβολική δόση του Accutane:

Το φάρμακο παράγεται σε δόσεις των 5 mg, 10 mg, 20 mg, 30 mg και 40 mg. Ένα πακέτο μπορεί να περιέχει από 10 έως 360 δισκία. Υπολογίστε την απαιτούμενη ποσότητα δισκίων πριν αγοράσετε το Accutane.

Η αρχική δόση του φαρμάκου είναι 0,4-0,5 mg ανά κιλό σωματικού βάρους. Οι κάψουλες μπορούν να λαμβάνονται 1-2 φορές την ημέρα. Εάν είναι απαραίτητο, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί στα 1-2 mg / kg.

Εάν περισσότερο από το 70% των εξανθημάτων εξαφανιστεί σε 4-6 μήνες, η θεραπεία διακόπτεται. Εάν η ασθένεια επαναληφθεί, μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε ξανά το Accutane. Αλλά το διάστημα μεταξύ των κύκλων θεραπείας πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακμή εξαφανίζεται εντελώς και δεν απαιτείται επανάληπτική θεραπεία.

Η υπερβολική δόση του Accutane είναι σπάνια. Εάν λάβετε κατά λάθος μια μεγάλη δόση του φαρμάκου, πρέπει να πλύνετε το στομάχι σας και να πάρετε απορροφητικά. Εάν αντιμετωπίσετε σοβαρή δυσφορία και σοβαρές παρενέργειες, απευθυνθείτε στο νοσοκομείο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτές οι οδηγίες χρήσςη είναι μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και ενδέχεται να μην είναι σχετικές για ορισμένα άτομα. Μόνο ένας γιατρός μπορεί να λάβει υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού και το ιατρικό ιστορικό. Επομένως, πριν τη λήψη το Accutane συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Πώς λειτουργεί το Accutane;

Η υπερβολική έκκριση σμήγματος προκαλεί την απόφραξη των σμηγματογόνων αδένων. Σε τέτοιο περιβάλλον, τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται γρηγορότερα, γεγονός που οδηγεί σε φλεγμονή του δέρματος με σοβαρές συνέπειες (χρόνιες ασθένειες, ουλές). Το Accutane (ισοτρετινοΐνη) παρεμβαίνει στη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και μειώνει τον αριθμό τους. Η μειωμένη παραγωγή του σμήγματος οδηγεί σε βελτίωση της κατάστασης του δέρματος.

Το δραστικό συστατικό ισοτρετινοΐνη είναι μια μορφή βιταμίνης Α. Διεισδύοντας στους ιστούς του οργανισμού εξαλείφει σταδιακά όλες τις φλεγμονώδεις διεργασίες και τις συνέπειές τους.

Αντενδείξεις χρήσης:

Το φάρμακο αντενδείκνυται κατηγορηματικά για χρήση στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • αυξημένη ευαισθησία στη βιταμίνη Α και ειδικότερα στην ισοτρετινοΐνη;
 • οξεία ηπατική ανεπάρκεια;
 • ορισμένες ψυχικές διαταραχές;
 • καρδιαγγειακές διαταραχές;
 • υπερλιπιδαιμία.

Απαγορεύεται αυστηρά η λήψη του Accutane κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Το φάρμακο προκαλεί σοβαρές παθολογίες στο έμβρυο και τα βρέφη. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, μια γυναίκα πρέπει να ελεγχθεί από γυναικολόγο.

Το Accutane συνταγογραφείται με προσοχή κατά τη σακχαρώδη διαβήτη, τις διαταραχές επιπέδου χοληστερίνης στο αίμα και την παχυσαρκία.

Παρενέργειες:

Η ισοτρετινοΐνη επηρεάζει τα περισσότερα συστήματα του οργανισμού. Η επίδραση του ενεργού συστατικού συνήθως δεν προκαλεί αρνητικές συνέπειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως παρατηρούνται παρενέργειες:

 • ξηρό δέρμα;
 • επιπεφυκίτιδα;
 • πιθανή μικρή αιμορραγία από τη μύτη.
 • αναιμία;
 • θρομβοκυττάρωση.
 • πονοκέφαλος;
 • αλλαγές στη διάθεση και άλλα.

Η συχνή εμφάνιση αυτών των διαταραχών μπορεί να υποδηλώνει λάθος επιλογής δοσολογίας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να διορθώσετε τη θεραπεία.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών