Αγορά του Modafinil στην Ελλάδα – πρωτότυπο Modvigil σε προσιτή τιμή

Κάθε δέκατος κάτοικος της Ελλάδας αντιμετωπίζει προβλήματα ύπνου που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της ζωής τους. Λόγω της έλλειψης σωστής ανάπαυσης εξασθενεί η ανοσία, μειώνονται η συγκέντρωση και η ικανότητα προς εργασία. Γίνεται πιο δύσκολο για ένα άτομο να διατηρήσει τη συναισθηματική σταθερότητα και το άγχος αρχίζει να έχει ισχυρότερη επίδραση στην ψυχολογική υγεία.

Για να ομαλοποιήσετε τον ύπνο και να αυξήσετε τον τόνο του σώματος πρέπει να αγοράσετε το Modafinil. Το φάρμακο βοηθά στην αντιμετώπιση της υπερυπνίας, της χρόνιας κόπωσης και της ναρκοληψίας. Τα δισκία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για άτομα που υποφέρουν από υπνηλία λόγω ακανόνιστων προγραμμάτων εργασίας. Επιπλέον, το φάρμακο έχει ψυχοδιεγερτική δράση και αυξάνει την εγκεφαλική δραστηριότητα

modafinil

Modvigil (Μodafinil)

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 100 mg
 • 200 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 χάπια 3.10€ 31.00€ παραγγελία
20 χάπια 3.00€ 60.00€ παραγγελία
30 χάπια 2.97€ 89.00€ παραγγελία
60 χάπια 2.88€ 173.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 χάπια 4.30€ 43.00€ παραγγελία
20 χάπια 4.20€ 84.00€ παραγγελία
30 χάπια 4.10€ 123.00€ παραγγελία
60 χάπια 4.02€ 241.00€ παραγγελία

Τι είναι το Modafinil;

Η μοδαφινίλη ανήκει σε δύο ομάδες φαρμακευτικών ουσίων ταυτόχρονα:

 • Αναληπτικά. Το φάρμακο ενεργοποιεί τη λειτουργία του προμήκη μυελού ομαλοποιώντας την κυκλοφορία του αίματος και την αναπνευστική λειτουργία.
 • Ψυχοδιεγερτικά (νοοτροπικά). Μετά τη λήψη του δισκίου αισθάνεται ένα κύμα ενέργειας, αυξάνεται η διάθεση και βελτιώνονται οι γνωστικές λειτουργίες.

Το φάρμακο αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1970 από ειδικούς της εταιρείας Lafon. Το 1994, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών, το αναληπτικό εγκρίθηκε για χρήση στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι πωλήσεις στις ΗΠΑ ξεκίνησαν το 1998.

Στην Ελλάδα μπορείτε να αγοράσετε το Modafinil με την επωνυμία Modvigil. Το φάρμακο παράγεται από τη φαρμακευτική εταιρεία Cephalon. Το αναληπτικό διατίθεται σε 2 δόσεις (100mg και 200mg), που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη σωστή στρατηγική θεραπείας για διαταραχές ύπνου οποιασδήποτε σοβαρότητας.

Σε ποιες περιπτώσεις συνταγογραφείται το Modvigil;

Το Modvigil είναι ένα απαραίτητο μέσο για την καταπολέμηση της αποφρακτικής άπνοιας στον ύπνο. Το φάρμακο αποτρέπει την ακούσια αναπνευστική ανακοπή και βελτιώνει τον αερισμό των πνευμόνων. Η θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου, να αποτρέψει τις κρίσεις υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μειώσει τον σύνοδων νοσημάτων.

Οι υπνολόγοι συνταγογραφούν το Modvigil σε ασθενείς που έχουν συμπτώματα ναρκοληψίας:

 • ξαφνικός ύπνος, ακαταμάχητος νυσταγμός κατά τη διάρκεια της ημέρας
 • απότομη μείωση του μυϊκού τόνου
 • βραχυπρόθεσμη παράλυση μετά την αφύπνιση
 • παράλυση ύπνου
 • ψευδαισθήσεις κατά τον ύπνο ή το ξύπνημα.

Το Modafinil αποτρέπει τις κρίσεις υπνηλίας κατά την εναλλαγή ημέρας και νύχτας. Επίσης, το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της ικφνότητας προς εργασίαν, την επιτάχυνση της σκέψης, τη βελτίωση της συγκέντρωσης και τη βραχυπρόθεσμη μνήμη. Τα δισκία είναι περιζήτητα σε επαγγέλματα που απαιτούν παρατεταμένη εγρήγορση (αστυνομία, πυροσβέστες, γιατροί και άλλα).

Η επίδραση του Modafinil ανακουφίζει από τα συμπτώματα αρκετών νευρολογικών και ψυχιατρικών διαταραχών. Επιτρέπεται η χρήση του φαρμάκου για την κατάθλιψη, το σύνδρομο αποπροσωποποίησης, τη νόσο του Πάρκινσον, την εγκεφαλική παράλυση και ορισμένους τύπους εθισμού στα ναρκωτικά.

Εχει παρατηρηθεί ότι οι ασθενείς που λαμβάνουν το Modvigil έχουν μειωμένη όρεξη. Το φάρμακο σας επιτρέπει να μειώσετε την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνετε κατά σχεδόν 18-38%. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, το φάρμακο δεν έχει ακόμη εγκριθεί για απώλεια βάρους.

Εφαρμογή και δοσολογία του Modvigil

Η υπερυπνία και η αποφρακτική άπνοια στον ύπνο αντιμετωπίζονται με τη λήψη του Modafinil 200 mg μία φορά την ημέρα. Για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, ο γιατρός μπορεί να αυξήσει τη δόση του φαρμάκου στα 400 mg την ημέρα. Τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται το πρωί και το μεσημέρι. Η χρήση του φαρμάκου το βράδυ αντενδείκνυται λόγω του κινδύνου αϋπνίας.

Για να καταπολεμήσετε την υπνηλία που προκαλείται από αλλαγές στο πρόγραμμα εργασίας, πάρτε 1 δισκίο Modvigil 200 mg 1 ώρα πριν από τη βάρδια σας. Το φάρμακο παρέχει ζωντάνια και υψηλή συγκέντρωση για 12 ώρες. Εάν απαιτείται μεγαλύτερη επίδραση, η δόση μπορεί να αυξηθεί στα 300 mg.

Απαγορεύεται να λαμβάνουν το Modvigil οι ασθενείς που είναι αλλεργικοί σε ένα από τα συστατικά του φαρμάκου. Σε περίπτωση νεφρικής και ηπατικής ανεπάρκειας, μπορεί να χρειαστεί μείωση της δόσης του φαρμάκου.

Μην παίρνετε περισσότερα από 400 mg Μodafinil την ημέρα. Η υπερδοσολογία μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου ή να προκαλέσει την εξάντληση του οργανισμού. Οι υψηλές δόσεις ενός ψυχοδιεγερτικού μπορούν επίσης να προκαλέσουν άγχος, ευερεθιστότητα, κρίσεις επιθετικότητας, αναγούλα και αποπροσανατολισμό.

Πώς λειτουργεί το Modafinil;

Το Modafinil αυξάνει την παραγωγή νευροδιαβιβαστών που ανήκουν στην ομάδα των μονοαμινών:

 • ντοπαμίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τη μνήμη, τα κίνητρα, την απόδοση.
 • νορεπινεφρίνης: διέγερση της καρδιάς και επέκταση των βρόγχων, η οποία βελτιώνει την παροχή οξυγόνου στον οργανισμό.
 • σεροτονίνης: ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, ρύθμιση του κύκλου του ύπνου και της εγρήγορσης.
 • ισταμίνης, η οποία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την αναπνευστική λειτουργία.

Η αρχή της λειτουργίας του φαρμάκου διαφέρει από τα τυπικά ψυχοδιεγερτικά. Το Modvigil δεν δημιουργεί υψηλό φορτίο στο καρδιαγγειακό σύστημα και δεν προκαλεί εξάρτηση. Μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε το νοοτροπικό ανά πάσα στιγμή χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης συμπτωμάτων στέρησης.

Ένα δισκίο Modvigil 200 mg δρά 10-12 ώρες. Όλα τα συστατικά του φαρμάκου απεκκρίνονται από τον οργανισμό εντός 2 ημερών.

Παρενέργειες

Η αγορά του Modafinil στην Ελλάδα είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για την καταπολέμηση της υπνηλίας και την αύξηση της καθημερινής ενεργητικότητας Οι παρενέργειες του φαρμάκου είναι σπάνιες και δεν απειλούν την υγεία. Λιγότερο από το 10% των ασθενών που παίρνουν τακτικά χάπια παρουσιάζουν δυσφορία:

 • αναγούλα, διάρροια, δυσπεψία
 • ζάλη, πονοκέφαλος
 • άγχος, αίσθημα ανησυχίας
 • ρινική συμφόρηση
 • πόνος στην πλάτη
 • αυπνία

Εάν εμφανίζετε συχνά συμπτώματα, επισκεφθείτε το γιατρό σας. Η μείωση της δόσης του Modvigil συνήθως θα σας απαλλαγεί από τις παρενέργειες.

Η βοήθεια ειδικού είναι επίσης απαραίτητη σε περίπτωση σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης, πυρετού, δύσπνοιας, πρηξίματος του προσώπου και στοματικών ελκών. Όχι περισσότερο από το 1% των ατόμων που χρησιμοποιούν νοοτροπικά φάρμακα εμφανίζουν σοβαρές διαταραχές.

Λήψη του φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι επιπτώσεις του Modvigil στο έμβρυο είναι απρόβλεπτες. Επομένως, οι γιατροί δεν συνταγογραφούν φάρμακα σε έγκυες γυναίκες και γυναίκες που θηλάζουν.

Το αναληπτικό μειώνει την αποτελεσματικότητα των ορμονικών αντισυλληπτικών. Όταν παίρνετε το Modafinil, πρέπει να χρησιμοποιείτε άλλες μεθόδους αντισύλληψης.

Οδήγηση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της λήψης του Waklert;

Επιτρέπεται η λήψη του φαρμάκου πριν από μεγάλα ταξίδια. Ενώ το δισκίο λειτουργεί, ο οδηγός παραμένει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικός και συγκεντρωμένος. Επίσης αυξάνεται η ταχύτητα αντίδρασης, γεγονός που σας επιτρέπει να αποφύγετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Μην οδηγείτε εάν αισθανθείτε ζάλη, άγχος ή νευρικότητα. Καθίστε στο τιμόνι αφού πάψουν να σας ενοχλούν οι παρενέργειες.

Μodafinil και αλκοόλ

Η αιθυλική αλκοόλη μπορεί να εξουδετερώσει τη θεραπευτική δράση του Modvigil ή να προκαλέσει παρενέργειες. Όταν παίρνετε νοοτροπικά, είναι καλύτερα να αποφεύγετε τα αλκοολούχα ποτά.

Σε ποιες περιπτώσεις το φάρμακο μπορεί να μην λειτουργεί;

Το Modafinil δεν βοηθά στην αντιμετώπιση διαταραχών ύπνου που προκαλούνται από σοβαρούς τραυματισμούς του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Το φάρμακο είναι επίσης αναποτελεσματικό για τις μανίες και άλλες σοβαρές ψυχικές διαταραχές.

Χαμηλές δόσεις του Modvigil μπορεί να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν δεν αισθάνεστε αρκετά ενεργητικοί μετά τη λήψη του δισκίου, συμβουλευτείτε έναν γιατρό για διόρθωση της θεραπείας.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών