Αγοράστε φθηνά το Cobra 120 mg

Τι είναι το Cobra 120 mg;

Σε έναν υγιή άνδρα χρειάζονται 3 έως 10 δευτερόλεπτα για να επιτύχει στύση. Εάν η προετοιμασία για σεξουαλική επαφή διαρκεί περισσότερο από ένα λεπτό, πρέπει να σκεφτείτε την αύξηση της ανδρικής ισχύος. Ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι να αγοράσετε το Cobra 120 mg. Το φάρμακο αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, εξασφαλίζοντας την ταχεία εμφάνιση μιας ισχυρής σταθερής στύσης.

Το Cobra 120 mg είναι ένα γενόσημο Viagra που αναπτύχθηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία Aurochem. Το ανάλογο περιέχει 20% περισσότερη δραστική ουσία, γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητά του. Παρά τις αλλαγές στη σύνθεση το φάρμακο έχει ελάχιστη επίδραση στον οργανισμό και δεν βλάπτει την υγεία με διαρκή χρήση.

Το Cobra 120 mg ενισχύει την ικανότητα του άνδρα στο κρεβάτι. Όσο το φάρμακο λειτουργεί, δεν θα χρειαστείτε μεγάλα διαλείμματα μεταξύ των σεξουαλικών επαφών. Η αποκατάσταση της στύσης μετά από έναν οργασμό δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 3 λεπτά.

cobra 120mg greece

Cobra

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 120 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 3.90€ 39.00€ παραγγελία
20 pills 3.35€ 67.00€ παραγγελία
30 pills 2.97€ 89.00€ παραγγελία
40 pills 2.65€ 106.00€ παραγγελία
60 pills 2.32€ 139.00€ παραγγελία
90 pills 2.30€ 207.00€ παραγγελία

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το Cobra 120mg;

Το Cobra 120 mg είναι απαραίτητο για σοβαρή στυτική δυσλειτουργία. Τα χάπια, πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητα για τους άνδρες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επιτύχουν στύση μόνοι τους. Η χρήση του φαρμάκου δικαιολογείται επίσης για λιγότερο σοβαρές διαταραχές:

 • πτώση του πέους κατά τη σεξουαλική επαφή.
 • μείωση της ακαμψίας (πυκνότητας) του πέους σε στύση.
 • ανεπαρκώς γρήγορη αντίδραση στη σεξουαλική διέγερση.
 • αδυναμία επίτευξης εκ νέου στύσης μετά την εκσπερμάτωση.

Το φάρμακο εξαλείφει προβλήματα με την ανδρική ισχύ, ανεξάρτητα από τους λόγους της εμφάνισής τους. Το Cobra 120 mg είναι αποτελεσματικό στη στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται από τις αγγειακές και νευρολογικές παθήσεις, το σακχαρώδη διαβήτη, την κατανάλωση αλκοόλ, τις παρενέργειες φαρμάκων. Εάν η σεξουαλική διαταραχή έχει προκύψει λόγω ανεπάρκειας τεστοστερόνης, το φάρμακο θα πρέπει να συνδυαστεί με ορμονική θεραπεία.

Στο 10% των περιπτώσεων η έλλειψη στύσης οφείλεται σε ψυχικές διαταραχές: στρες, κατάθλιψη, σύμπλεγμα κατωτερότητας, φοβίες και αυστηρή ανατροφή. Με την ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία χρειάζεται η βοήθεια ενός γιατρού. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε Cobra 120 mg ως συμπληρωματικό φάρμακο.

Λήψη και δοσολογία του Cobra 120mg;

Το Cobra αναφέρεται σε φάρμακα υψηλής δόσης για την ενίσχυση της ισχύος. Ένα χάπι περιέχει 120 mg της δραστικής ουσίας σιλδεναφίλη. Για να αποφύγετε παρενέργειες, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του φαρμάκου.

Το Cobra 120 mg ανακουφίζει προσωρινά τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας αλλά δεν παρέχει πλήρη ανάρρωση. Για να διατηρηθεί μια πλήρης σεξουαλική σχέση, τα χάπια θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά. Μην χρησιμοποιείτε το φάρμακο εάν δεν σκοπεύετε να κάνετε σεξ.

Η ταχύητα επίδρασης του Cobra 120mg εξαρτάται από 3 παράγοντες:

 • Μεταβολισμός. Οι άνδρες με γρήγορο μεταβολισμό επιτυγχάνουν στύση πιο γρήγορα.
 • Διατροφή. Για να δράσει το φάρμακο πιο γρήγορα, μην τρώτε πολλά λιπαρά τρόφιμα. Τέτοια προϊόντα επιβραδύνουν σημαντικά την απορρόφηση της σιλδεναφίλης.
 • Λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα. Λόγω πεπτικών διαταραχών μια μικρότερη δόση του φαρμάκου εισέρχεται στο αίμα και η εμφάνιση στύσης πρέπει να περιμένετε περισσότερο.

Το αποτέλεσμα του φαρμάκου για την ισχύ γίνεται αισθητό, κατά μέσο όρο, σε από 30-60 λεπτά μετά τη λήψη. Χρησιμοποιήστε το Cobra 120 mg εκ των προτέρων, ώστε η σιλδεναφίλη να έχει χρόνο να δράσει πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Το φάρμακο για την ισχύ είναι συμβατό με το αλκοόλ και τα τρόφιμα. Οι άνδρες που σχεδιάζουν να αγοράσουν το Cobra 120 mg θα χρειαστούν μόνο να αποβάλουν το γκρέιπφρουτ και τον χυμό γκρέιπφρουτ από τη διατροφή τους. Τα εσπεριδοειδή περιέχουν ένζυμα που συγκρούονται με τη σιλδεναφίλη και προκαλούν παρενέργειες.

Απαγορεύεται αυστηρά η λήψη περισσότερων από 1 χάπι σε 24 ώρες. Η υπερβολική δόση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πονοκέφαλο και δυσπεψία, καθώς και να διαταράξει την εκροή αίματος από το πέος. Εάν κατά λάθος πάρετε 2 ή περισσότερα χάπια, εφαρμόστε συμπτωματική θεραπεία. Εάν δεν αισθανθείτε καλύτερα για περισσότερες από 3 ώρες, καλέστε τον γιατρό.

Δράση του Cobra 120mg:

Η σιλδεναφίλη είναι ένας από τους πιο ασφαλείς αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5 (PDE-5) που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δραστική ουσία σε δόση 120 mg αποκαθιστά την κανονική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος σχεδόν στο 90% των περιπτώσεων.

Η επίδραση του φαρμάκου θετικά επιρεάζει την εργασία των πυελικών οργάνων:

 • αυξάνει τον όγκο του αίματος που εισέρχεται στο πέος.
 • ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο φλεγμονωδών ασθενειών.
 • αυξάνει τον τόνο των μυών του πυελικού εδάφους.
 • βελτιώνει τη λειτουργία του προστάτη αδένα.

Η σιλδεναφίλη δεν είναι ορμονικός παράγοντας και δεν αυξάνει τη λίμπιντο. Η στύση εμφανίζεται μόνο ως απάντηση στη φυσική σεξουαλική επιθυμία.

Το Cobra 120 mg πρέπει να αγοραστεί από άνδρες που αναζητούν ένα διαρκές αποτέλεσμα. Το φάρμακο δρα, κατά μέσο όρο, 5 ώρες. Στο 15% των περιπτώσεων το αποτέλεσμα της λήψης του χαπιού διαρκεί έως και 8 ώρες.

Παρενέργειες:

Η αύξηση της δόσης της σιλδεναφίλης δεν επηρέασε τη συχνότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών. Το γενόσημο, όπως και το πρωτότυπο, προκαλεί δυσφορία μόνο στο 10% των περιπτώσεων. Τις περισσότερες φορές προκαλεί πονοκέφαλο, παλμούς στην περιοχή των κροτάφων, ροή αίματος στο πρόσωπο. Λιγότερο από το 3% των ασθενών παραπονούνται για ρινική συμφόρηση, ζάλη, μυϊκό πόνο και δυσπεψία.

Η φωσφοδιεστεράση-5 βρίσκεται στον αμφιβληστροειδή χιτόνα και εμπλέκεται στην αντίληψη του χρώματος. Αναστέλλοντας αυτό το ένζυμο η σιλδεναφίλη μπορεί να προκαλέσει προσωρινή μείωση της ποιότητας της όρασης και μερική αχρωματοψία. Η ανεπιθύμητη παρενέργεια εμφανίζεται στο 0,1% των περιπτώσεων και εξαφανίζεται από μόνη της σε λίγες ώρες.

Πολύ σπάνια μετά τη λήψη του χαπιού παρατηρείται πριαπισμός - επώδυνη παρατεταμένη στύση. Εάν το πέος παραμένει τεντωμένο χωρίς λόγο για περισσότερες από 3 ώρες, απευθυνθείτε στον γιατρό. Θα χρειαστεί επίσης βοήθεια γιατρού εάν η σιλδεναφίλη προκάλεσε αλλεργική αντίδραση: δερματικό εξάνθημα, οίδημα, δύσπνοια.

Μπορούν οι γυναίκες να λαμβάνουν το Cobra 120mg;

Το Cobra 120 mg δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και δεν βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων στο κρεβάτι. Επιπλέον το φάρμακο περιέχει υψηλή δόση της δραστικής ουσίας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες. Συνιστάται στις γυναίκες να επιλέγουν φάρμακα που δρουν πιο ευαίσθητα στην κατάλληλη κατηγορία του ηλεκτρονικού φαρμακείου.

Είναι το φάρμακο για ισχύ είναι συμβατό με το αλκοόλ;

Ο συνδυασμός της σιναδελφίλης με μια μεγάλη δόση αλκοόλ αυξάνει τη φόρτωση στο ήπαρ και προκαλεί την εμφάνιση παρενεργειών. Επομένως δεν συνιστάται η κατανάλωση περισσότερων από 50 ml ισχυρών ποτών με φάρμακο.

Επιτρέπεται η οοδήγηση αυτοκίνητο μετά τη λήψη του φαρμάκου;

Αφου λάβετε το χάπι μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητο και να εκτελέσετε εργασία που απαιτεί γρήγορη αντίδραση. Το φάρμακο δεν επηρεάζει τις δεξιότητες οδήγησης και την ικανότητα συγκέντρωσης. Μην οδηγείτε όμως εάν το Cobra 120 mg έχει προκαλέσει ζάλη ή σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Πότε το Cobra 120 mg μπορεί να μην λειτουργεί;

Οι άνδρες που λαμβάνουν μισό χάπι Cobra 120 mg δεν είναι πάντα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της στύσης, διπλασιάστε τη δόση του φαρμάκου.

Το φάρμακο για την ισχύ είναι αναποτελεσματικό για την ανικανότητα που προκαλείται από χαμηλή λίμπιντο. Για να λειτουργήσει το Cobra 120mg, πρέπει να διεγείρεστε σεξουαλικά.

Λόγω των ατομικών χαρακτηριστικών του οργανισμού σχεδόν το 4% των ανδρών δεν ανταποκρίνεται στις επιδράσεις της σιλδενφίλης. Εάν 3-4 λήψείς του φαρμάκου δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα φάρμακο που βασίζεται σε άλλο αναστολέα PDE-5.