Η αγορά του Kamagra Polo στην Ελλάδα

Το Kamagra Ρolo είναι ένα φάρμακο για την ισχύ, το οποίο είναι κατάλληλο για άνδρες κάθε ηλικίας. Τα νεαρά παιδιά θα εκτιμήσουν την υψηλή ταχύτητα δράσης και την ευκολία χρήσης του φαρμάκου. Στους ώριμους κατοίκους της Ελλάδας που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία θα αρέσει η αποτελεσματικότητά της και η ελάχιστη πιθανότητα παρενεργειών. 

Το Kamagra Ρolo όχι μόνο καθιστά δυνατή την ενεργό σεξουαλική ζωή, αλλά βελτιώνει και την ποιότητά της. Οι άνδρες που χρησιμοποιούν το φάρμακο αισθάνονται πιο σίγουροι στο κρεβάτι και λαμβάνουν περισσότερη απόλαυσηση. Αφού αγοράσετε το Kamagra Ρolo στην Ελλάδα, το σεξ θα σας δώσει αποκλειστικά θετικά συναισθήματα.

kamagra polo

Kamagra POLO

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 100 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
8 δισκία 8.38€ 67.00€ παραγγελία
24 δισκία 8.17€ 196.00€ παραγγελία
32 δισκία 7.94€ 254.00€ παραγγελία
48 δισκία 7.90€ 379.00€ παραγγελία

Τι είναι το Kamagra Polo;

Το Kamagra Ρolo ξεχωρίζει μεταξύ των αναλόγων των αρχικών φαρμάκων για την ισχύ. Το γενόσημο παράγεται με τη μορφή μασώμενων δισκίων, γεγονός που του προσφέρει πολλά οφέλη:

 • Δεν χρειάζεται να ζητήσετε ένα ποτήρι νερό για να πάρετε το φάρμακο. Τα δισκία έχουν ευχάριστη γεύση και διαλύονται γρήγορα στο στόμα.
 • Μπορείτε να πάρετε το φάρμακο για την ισχύ απαρατήρητο από τον σύντροφό σας. Επίκαιρο για άντρες που δεν θέλουν να μιλούν για τα προβλήματά τους στο κρεβάτι.
 • Το Kamagra Ρolo δρα πολύ γρήγορα. Η αναμονή για το αποτέλεσμα δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά.

Το Kamagra Polo περιέχει τον αναστολέα της φωσφοδιεστεράσης-5 σιλδεναφίλη. Η ίδια δραστική ουσία χρησιμοποιείται στην παραγωγή του πρωτότυπου Viagra. Και τα δύο φάρμακα περιέχουν επίσης στεατικό μαγνήσιο, νατριούχο κροσκαρμελλόζη, όξινο φωσφορικό ασβέστιο και άλλα βοηθητικά συστατικά.

Το γενόσημο θα είναι ένα θεϊκό δώρο για τους άνδρες που δεν θέλουν να πληρώσουν υπερβολικά για προϊόντα των διάσημων εμπορικών μάρκων. Με την παραγγελία του Kamagra Polo στην Ελλάδα λαμβάνετε ένα υψηλής ποιότητας φάρμακο για την ενίσχυση της ισχύος σε προσιτή τιμή.

Σε ποιες περιπτώσεις συνταγογραφείται το Kamagra Polo;

Οι περισσότεροι άνδρες που ζουν στην Ελλάδα παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία για πρώτη φορά μετά την ηλικία των 40 ετών. Σε αυτή την ηλικία μειώνεται η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης και εμφανίζονται προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος. Οι αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα μειώνουν την ποιότητα της στύσης.

Το Kamagra Polo βελτιώνει τον σεξουαλικό τόνο. Το φάρμακο εξασφαλίζει την εμφάνιση μιας ισχυρής στύσης και σας επιτρέπει να κάνετε σεξ επανειλημμένα. Όσο το φάρμακο λειτουργεί, δεν μπορείτε να φοβάστε την αποτυχία στο κρεβάτι.

Το Kamagra Ρolo βοηθά στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, η οποία έχει προκύψει για τους ακόλουθους λόγους:

 • στένωση του αυλού των αιμοφόρων αγγείων, αθηροσκλήρωση.
 • σακχαρώδης διαβήτης.
 • τραύμα στον εγκέφαλο ή στο νωτιαίο μυελό.
 • κάπνισμα, τακτική κατανάλωση αλκοόλ,
 • λήψη ναρκωτικών και φαρμάκων,
 • παχυσαρκία και άλλα.

Σε συνδυασμό με τη συμβουλή γιατρού, το Kamagra Ρolo χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας. Συνήθως χρειάζονται 4-6 μήνες για να αποκατασταθεί μια φυσική στύση.

Χρήσιμη συμβουλή: Μπορείτε να παίρνετε το Kamagra Polo ακόμα κι αν δεν πάσχετε από στυτική δυσλειτουργία. Το φάρμακο βοηθά στη γρήγορη επίτευξη επαναστύσης μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής. Μόλις πάρετε το χάπι, μπορείτε να κάνετε σεξ αρκετές φορές σχεδόν ασταμάτητα.

Λήψη και δοσολογία Kamagra Ρolo:

Η αποτελεσματικότητα του Kamagra Ρolo εξηγείται από την υψηλή περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας. Ένα μασώμενο δισκίο περιέχει 100 mg σιλδεναφίλη. Αυτή είναι η μέγιστη ημερήσια δόση του φαρμάκου, η οποία δεν πρέπει να ξεπεραστεί.

Δεν θα πρέπει να έχετε δυσκολίες όταν παιρνετε το φάρμακο για ισχύ. 10-15 λεπτά πριν το σεξ, βάλτε το δισκίο στο στόμα σας και περιμένετε μέχρι να διαλυθεί. Το φάρμακο θα αρχίσει να δρα σχεδόν αμέσως μετά τη λήψη.

Η χρήση φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία θα είναι άνετη και ασφαλής εάν ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες:

 • Μην καταναλώνετε γκρέιπφρουτ και χυμό γκρέιπφρουτ εντός 24 ωρών μετά τη χρήση του Kamagra Polo.
 • Μη συνδυάζετε το φάρμακο για την ισχύ με κετοκοναζόλη, σιμετιδίνη, ερυθρομυκίνη, αναστολείς διαύλων ασβεστίου, β-αναστολείς και φάρμακα που περιέχουν νιτρικά.
 • Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές πριν πάρετε το Kamagra Polo. Τρόφιμα που είναι δύσκολο να αφομοιωθούν μειώνουν την ταχύτητα δράσης του φαρμάκου.
 • Μη συνδυάζετε το Kamagra Polo με άλλα φάρμακα ενίσχυσης της ισχύος που περιέχουν αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5.

Το φάρμακο δεν πρέπει να λαμβάνεται από άνδρες που πάσχουν από καρδιαγγειακή νόσο, ηπατική ανεπάρκεια, παραμόρφωση του πέους ή αλλεργίες στη σιλδεναφίλη. Όλοι οι άλλοι μπορούν να αγοράσουν Kamagra Ρolo στην Ελλάδα χωρίς να φοβούνται ότι θα βλάψει την υγεία τους.

Χρήσιμη συμβουλή: Μην παίρνετε περισσότερο από ένα μασώμενο δισκίο για μια φορά. Η υπέρβαση της συνιστώμενης δόσης δεν θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, αλλά θα προκαλέσει παρενέργειες. Εάν κατά λάθος πάρετε μεγάλο αριθμό δισκίων Kamagra Ρolo, απευθυνθείτε στο νοσοκομείο.

Πώς λειτουργεί το Kamagra Ρolo;

Το Kamagra Ρolo αρχίζει να δρα κατά τη διάρκεια της φυσικής διέγερσης. Τα αγγεία που οδηγούν στο πέος διαστέλλονται, γεγονός που επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Όταν τα σπηλαιώδη σώματα του πέους γεμίζουν με αίμα, ο άνδρας αποκτά στύση.

Το φάρμακο υποστηρίζει την ικανότητα σεξουαλικής επαφής για 4-6 ώρες. Μετά τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας επανέρχονται. Το Kamagra Ρolo δεν δίνει σταθερό θεραπευτικό αποτέλεσμα και δεν βοηθά στην πλήρη απαλλαγή από προβλήματα με την ισχύ.

Η χρήση του φαρμάκου παρέχει μια καλή πιθανότητα αποκατάστασης της στύσης. Η ετοιμότητα για τη σεξουαλική επαφή μπορεί να επιτευχθεί στο 75-77% των περιπτώσεων. Η τακτική λήψη μασώμενων δισκίων σας επιτρέπει να διατηρείτε φυσιολογικές σεξουαλικές σχέσεις χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Παρενέργειες του Kamagra Polo:

Το Kamagra Ρolo απορροφάται καλά και σπάνια προκαλεί αρνητική αντίδραση του οργανισμού. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίζονται σε περίπου 10% των περιπτώσεων. Οι πιο συχνές είναι ο πονοκέφαλος και το ερύθημα του προσώπου, που συνοδεύεται από αίσθημα ζέστης. Πιο σπάνια η ενόχληση προκαλείται από δυσπεψία, ρινική συμφόρηση, ζάλη, μυϊκό πόνο, αλλαγές στην αντίληψη του χρώματος και μειωμένη οπτική διαύγεια.

Στην Ελλάδα το 0,01% των ανδρών μετά τη λήψη του Kamagra Ρolo πάσχουν από πριαπισμό - μια επίμονη ανεξέλεγκτη στύση. Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα διαταραχής, απευθυνθείτε στο νοσοκομείο. Η παραμονή του πέους σε τεταμένη κατάσταση για περισσότερες από 3 ώρες μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία.

Μπορούν οι γυναίκες να παίρνουν το Kamagra Ρolo;

Οι γυναίκες δεν πρέπει να παραγγέλνουν Kamagra Ρolo στην Ελλάδα. Το φάρμακο είναι κατάλληλο μόνο για τη θεραπεία ανδρικών σεξουαλικών προβλημάτων: μείωση του μεγέθους του πέους σε στύση, αδυναμία ολοκλήρωσης της σεξουαλικής επαφής ή ανικανότητα. Οι σεξουαλικές διαταραχές στις γυναίκες απαιτούν τη χρήση των φαρμάκων που δρουν πιο ευαίσθητα.

Επιτρέπεται η οδήγηση του αυτοκινήτου μετά τη λήψη το Kamagra Polo;

Οι άνδρες, στους οποίους το φάρμακο προκάλεσε μείωση της διαύγειας της όρασης και σοβαρή ζάλη δεν συνιστάται να οδηγούν. Εάν δεν υπάρχουν παρενέργειες μετά τη λήψη του φαρμάκου, επιτρέπεται η οδήγηση αυτοκινήτου και άλλων μέσων συγκοινωνίας.

Kamagra Ρolo και αλκοόλ:

Συχνά ο συνδυασμός του Kamagra Ρolo και του αλκοόλ βλάπτει το ήπαρ και το καρδιαγγειακό σύστημα. Επίσης το αλκοόλ αυξάνει την πιθανότητα παρενεργειών και μπορεί να προκαλέσει οξεία τροφική δηλητηρίαση. Για να αποφύγετε αρνητικές συνέπειες λαμβάνετε το φάρμακο για την ισχύ με αλκοόλ όχι περισσότερο από μία φορά τον μήνα. Επιτρεπόμενη δόση ισχυρών ποτών είναι 100 γραμμάρια.

Σε ποιες περιπτώσεις το Kamagra Ρolo μπορεί να μην λειτουργεί;

Το Kamagra Ρolo δεν αποκαθιστά τη στύση σε άνδρες που έχουν ανοσία στις επιδράσεις της σιλδεναφίλης. Μπορεί επίσης να επηρεάσει αρνητικά την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου η μη συμμόρφωση με τις συνθήκες αποθήκευσης και η παραβίαση των οδηγιών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν παίρνετε σωστά το Kamagra Ρolo προτού το αλλάξετε σε άλλο φάρμακο για να αυξήσετε την ισχύ.