Ποιοτικο γενοσημο φαρμακο για την ποιοτικη ισχυ

Tο νέο φάρμακο δεν υστερεί από πολλά αυθεντικά φάρμακα για την αύξηση της ισχύος.

Η ποικιλία Eu Meds εμπλουτίστηκε ακόμα από ένα ποιητικό φάρμακο. Το Levitra Soft Tabs είναι καινούριο είδος του παγκοσμίως γνωστού φαρμάκου που είναι καταδικασμένο στην επιτυχία. Η βελτιωμένη μορφή του φαρμάκου όχι μόνο διατήρησε τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού φαρμάκου, αλλά και τα αύξησε. Μετά την αγορά του Levitra Soft Tabs θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κάθε σεξουαλική πρόκληση.

αγοράστε Levitra soft tabs

Levitra Soft Tabs

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 20 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 5.80€ 58.00€ παραγγελία
20 pills 4.55€ 91.00€ παραγγελία
30 pills 4.13€ 124.00€ παραγγελία
60 pills 3.20€ 192.00€ παραγγελία
90 pills 2.92€ 263.00€ παραγγελία

Τι περιλαμβάνει η σύνθεση του φαρμάκου;

Όπως και το αυθεντικό Levitra τα μασώμενα δισκία περιέχουν τη δραστική ουσία Βαρδεναφίλη. Μόνο 20 mg αυτής της ουσίας μπορούν να αποκαταστήσουν την ομαλή στύση και να αυξήσουν σημαντικά τις σεξουαλικές δυνατότητες οποιουδήποτε άντρα. Σε ιατρικούς κύκλους η Βαρδεναφίλη θεωρείται ένα από τα καλύτερα σεξουαλικά διεγερτικά για τους άντρες.

Πώς ενεργεί το Levitra Soft Tabs και ποιά είναι πλεονεκτήματα της καινούργιας μορφής;

Η μορφή μασώμενων δισκίων δεν έχει ως στόχο την αλλαγή των χαρακτηριστικών του φαρμάκου, αλλά την επίτευξη μεγαλύτερης άνεσης κατά τη χρήση του φαρμάκου:

 • Το Levitra Soft Tabs μπορείτε να μεταφέρετε στην τσέπη σας σαν κανονική τσίχλα,
 • Δε χρειάζεται νερό για να πάρετε το φάρμακο. Πρέπει να βάλετε μόνο το δισκίο κάτω από τη γλώσσα και να περιμένετε μέχρι να διαλυθεί.
 • Το φάρμακο έχει ευχάριστη γεύση.

Μόλις το δισκίο διαλυθεί στο στόμα το φάρμακο αρχίζει να δουλεύει πάνω σε αποκατάσταση της ομαλής ισχύος. Η Βαρδεναφίλη εισάγεται απευθείας στο αίμα και ενεργοποιεί στον οργανισμό τις διαδικασίες που στοχεύουν την επίτευξη της στύσης:

 • Συμβάλλει στο γέμισμα των σπηλαιώδων σωμάτων του πέους με το αίμα,
 • Χαλαρώνει τις λειες μύες του πέους, στερώντας από τη δυσανεξία κατά τις συχνές σεξουαλικές επαφές,
 • Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και έτσι επιτρέπει να διατηρείτε την ετοιμότητα για το σεξ σε διάρκεια των 10 ωρών.

Πόσο δραστικό είναι το φάρμακο;

Τα μασώμενα δισκία δε θά ονομάζονταν Levitra, αν δεν είχαν αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα. Σε 99 % περιπτώσεις η λήψη του φαρμάκου προκαλεί την εμφάνιση της γερής πολύωρης στύσης. Ακριβώς γι’ αυτό το Levitra συστήνεται να αγοράσουν οι άντρες που πρώτα απ’ όλα εκτιμούν την αξιοπιστία.

Πόσο ασφαλής είναι η χρήση του Lervitra Soft Tabs;

Η συνιστώμενη δόση του φαρμάκου επιλέχθηκε με τέτοιο τρόπο για να επηρεάζει απαλά τον ανδρικό οργανισμό. Εξάλλου όλα τα συστατικά του Levitra Soft Tabs εξάγονται από τον οργανισμό σε διάκεια των 24 ωρών. Γι’ αυτό η συνεχής λήψη του φαρμάκου δε βλάπτει την υγεία.

Αν το φάρμακο έχει διεγερτικό αποτέλεσμα;

Πολλοί άντρες θεωρούν κατά λάθος, ότι το Levitra Soft Tabs όχι μόνο τονώνει το αναπαραγωγικό σύστημα ενός άντρα, αλλά και συμβάλλει την παρουσίαση της σεξουαλικής επιθυμίας. Αυτό το σφάλμα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η αγορά του Levitra Soft Tabs θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη στύση σας, αλλά δεν θα επηρεάσει την ελκυστικότητα των γυναικών στα μάτια σας. Με άλλα λόγια οι γυναίκες που δεν σας ελκούσας πριν από τη λήψη του φαρμάκου δεν θα προκαλέσουν την επιθυμία σας και μετά τη λήψη του.

Συνδυασμός με λιπαρά φαγητά και αλκοόλ

Η μοναδική σύσταση είναι να προσπαθήσετε να μη κάνετε κατάχρηση λιπαρών φαγητών και αλκοόλ. Εξαιτίας αυτού το φάρμακο χρειάζεται περισσότερο καιρό για να αρχίσει να δράει, και συνεπώς θα περιμένετε περισότερο καιρό την εμφάνιση της στύσης.

Άλλα τρόφιμα δεν επηρεάζουν τη δράση του Levitra Soft Tabs.

Πού να αγοράσετε το Levitra Soft Tabs στην Ελλάδα;

Οι σχέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματός μας EU Meds με τους πελάτες μας στέκονται σε τρεις φάλαινες: τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και τη φροντίδα. Κάθε αγοραστής από την Ελλάδα ή άλλη χώρα, που παρακολούθησε το σάιτ μας, μπορεί να υπολογίσει σε υψηλή ποιότητα της εξυπηρέτησης, χαμηλές τιμές και γρήγορη παράδοση. Να παραγγείλετε το Levitra Soft Tabs στο online φαρμακείο και θα σας δείξουμε πως είναι το πραγματικά καλό σεξ.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 2 )

Σχόλια Πελατών

 • kirillos 23.10.2019

  Ευχαριστώ για την παράδοση εγκαίρως! Έχω πάει Levitra για μια εβδομάδα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Οι σχέσεις με τη σύζυγό του έχουν βελτιωθεί

 • Γεράσιμος 23.10.2019

  πολύ ισχυρό αποτέλεσμα