Χάπια Αδυνατίσματος Alli

Το Alli (αλλή ή αλλάη) είναι ένα χάπι αδυνατίσματος που πρωτοκυκλοφόρησε στα φαρμακεία το 2009. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χάπια αδυνατίσματος που δεν χρειάζονται συνταγή γιατρού, το Alli είναι το μοναδικό χάπι που είναι κλινικά δοκιμασμένο αλλά και εγκεκριμένο για χρήση από το FDA, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων της Αμερικής.

alli
4.8 / 5 σχόλια

Alli (Orlistat)

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 60 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 δισκία 4.10€ 41.00€ παραγγελία
30 δισκία 2.57€ 77.00€ παραγγελία
60 δισκία 2.10€ 126.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.89€ 170.00€ παραγγελία

Τι είναι το Alli?

Το Alli περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται ορλιστάτη, το οποίο υπάρχει σε μεγαλύτερη δοσολογία και στο Xenical, ένα φάρμακο που συνταγογραφείται εδώ και μια δεκαετία από τους γιατρούς σε παχύσαρκα άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Πως λειτουργεί το Alli

Ο τρόπος δράσης του Alli είναι σχετικά απλός. Η ορλιστάτη παρεμποδίζει την δράση συγκεκριμένων ενζύμων που βρίσκονται στο στομάχι, τα οποία είναι υπεύθυνα για την διάσπαση του λίπους που λαμβάνουμε από τις τροφές. Έτσι, το λίπος μένει "αυτούσιο" και δεν μπορεί να είσελθει στην κυκλοφορία του αίματος. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, το Alli μειώνει κάτα 25 με 30 % την πρόσληψη του λίπους από τα τρόφιμα. Το μη απορροφηθέν λίπος απεκκρίνεται στην συνέχεια μέσω των κοπράνων. 

Προσοχή, το alli απλώς παρεμποδίζει την διάσπαση και απορρόφηση του λίπους και τίποτα άλλο. Το Alli δεν αυξάνει τον μεταβολισμό ούτε μειώνει την όρεξη. 

Alli - Συνιστώμενη Δοσολογία

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2 με 3 κάψουλες ανά ημέρα. Καλό είναι πρώτα να ζητήσετε και την συμβουλή ενός γιατρού πριν αρχίσετε να παίρνετε το σκεύασμα.

Κάθε κάψουλα alli πρέπει να λαμβάνετε μέχρι και μια ώρα πριν ή μετά από κάθε μεγάλο γεύμα. Δεν χρειάζεται να πάρετε το Alli σε περίπτωση που:

 • Χάσετε το γεύμα
 • Το γεύμα δεν περιέχει καθόλου λιπαρά

Το Alli δεν κάνει θαύματα
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψιν για το Alli είναι ότι δεν αποτελεί μια θαυματουργή λύση απώλειας βάρους. Θα χρειαστεί δουλειά και θέληση για να χάσετε τα περιττά κιλά. Το Alli από μόνο του δεν είναι αρκετό. 

Θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας, να μειώσετε την ημερήσια λήψη θερμίδων και αν είναι δυνατόν να ξεκινήσετε και ένα πρόγραμμα άσκησης. 

Το Alli δεν είναι είναι μία μαγική θεραπεία για την παχυσαρκία. Είναι όμως ένας πολύτιμος βοηθός με τον οποίο θα φτάσεις στο στόχο σου πιο γρήγορα.

Πόσα κιλά θα χάσω με το Alli;

Οι κλινικές έρευνες έχουν δείξει πως ο συνδυασμός του Alli με μια υποθερμιδική δίαιτα με χαμηλά λιπαρά βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν 50% περισσότερο βάρος από ό, τι θα είχαν χάσει χώρις αυτό. Με απλά λόγια, για κάθε 2 κιλά που θα χάνετε με την δική σας προσπάθεια, το Alli θα σας κάνει "δώρο" 1 ακόμα. 

Είναι το Alli για μένα;

To alli μπορεί να ληφθεί από υπέρβαρα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, τα οποία είναι έτοιμα να ξεκινήσουν μία δίαιτα με μειωμένες θερμίδες και λίγα λιπαρά. Όμως, όπως και με όλα τα φάρμακα, έτσι και στην περίπτωση του Alli υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είτε δεν πρέπει να το πάρουν καθόλου είτε να ρωτήσουν πρώτα το γιατρό τους.

Για ποιους δεν είναι το Alli

Αποφύγετε την χρήση του Alli αν ανήκετε σε κάποια από τις εξής κατηγορίες:

 • Έχετε BMI (Δείκτη Μάζας Σώματος) μικρότερο από 28
 • Είστε κάτω των 18 ετών
 • Παίρνετε συγκεκριμένα φάρμακα όπως κυκλοσπορίνη, αμιοδαρόνη, ακαρβόζη ή βαρφαρίνη ή άλλα αντιπηκτικά. Αν παίρνετε ήδη κάποιο φάρμακο ζητήστε τη συμβουλή ενός γιατρού πριν πάρετε το Alli
 • Εάν έχετε ορισμένες ιατρικές παθήσεις (όπως σύνδρομο χρόνιας δυσαπορρόφησης ή χολόσταση) ή αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του Alli.
 • Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε
 • Συνιστάται να μιλήσετε με το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το alli εάν παίρνετε το αντισυλληπτικά χάπια, ή εάν έχετε διαγνωσθεί με υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη ή διαβήτη. Το Alli μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς, μπορεί και όχι.

Alli - Γενικές Οδηγίες

Πριν ξεκινήσετε να παίρνετε το Alli καλό είναι να έχετε υπόψιν σας τις παρακάτω οδηγίες:

 • Μην παίρνετε το Alli για περισσότερους από 6 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η αποτελεσματικότητα του μειώνεται
 • Συνίσταται να παίρνετε ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής στο διάστημα που παίρνετε το Alli. Το σκεύασμα πρέπει να το παίρνετε σε διαφορετική ώρα από αυτήν που παίρνετε τις κάψουλες Alli.

Alli - Τιμή

Στα περισσότερα Ελληνικά φαρμακεία, η τιμή της μικρής συσκευασίας του Alli (84 κάψουλες) ξεκινάει από τα 140 ευρώ.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 4 )

Σχόλια Πελατών

 • MarielK 22.01.2020

  αυτό το προϊόν κάνει ό, τι ισχυρίζεται ότι κάνει. θα το ξαναγοράσει.

 • Kir55 07.01.2020

  εξαιρετική εξυπηρέτηση, το προϊόν ήρθε εντός του χρονικού πλαισίου που είπε ότι θα το έκανε

 • Barbar 02.01.2020

  I Wilma M, όταν ο γιατρός μου μου είπε ότι θα μπορούσα να ξεκινήσω την απώλεια βάρους alli, το αγαπώ. Παρακολούθησα τροφή μου 1200 θερμίδες, έγραψα όλα όσα έφαγα, πολύ λίγη άσκηση. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΗΜΕΡΑ !!