Αγορά του Armodafinil φτηνά – γρήγορη παράδοση του Waklert στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα περισσότερο από το 20% των εργαζομένων αντιμετωπίζουν σοβαρή απογευματινή υπνηλία. Η μείωση της παραγωγικότητας είναι εγγενής στους ανθρώπινους βιορυθμούς. Επομένως, μια καλή ξεκούραση το βράδυ, μια ισορροπημένη καθημερινότητα και ένας υγιεινός τρόπος ζωής δεν σώζουν από την επιθυμία να πάρετε έναν υπνάκο.

Για να διατηρήσετε τη μέγιστη απόδοση, πρέπει να αγοράσετε το Waklert. Ένα δισκίο παρέχει ώθηση ενέργειας και υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης για 14-16 ώρες. Το φάρμακο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με νυχτερινή εργασία ή την εργασία σε βάρδιες.

Armodafinil

Waklert (Armodafinil)

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 150 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 3.10€ 31.00€ παραγγελία
20 pills 2.95€ 59.00€ παραγγελία
30 pills 2.77€ 83.00€ παραγγελία
60 pills 2.53€ 152.00€ παραγγελία

Τι είναι το Waklert;

Το Waklert είναι ένα φάρμακο που αποτρέπει την υπνηλία και διατηρεί έναν υψηλό τόνο του σώματος. Ενώ είστε ξύπνιοι, το φάρμακο έχει μια ψυχοδιεγερτική δράση: επιταχύνει τη γνωστική αντίδραση και γεμίζδει ενέργεια. Το δισκίο συνεχίζει να λειτουργεί ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου, βελτιώνοντας την αναπνευστική λειτουργία και την κυκλοφορία του αίματος.

Το Waklert περιλαμβάνει τη βελτιωμένη έκδοση της δραστικής ουσίας Μοδαφινίλη. Η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Cephalon άλλαξε την ύφη του φαρμάκου, γεγονός που επιβράδυνε την αποβολή του και αύξησε την αποτελεσματικότητά του. Το νέο ενεργό συστατικό ονομάστηκε Αρμοδαφινίλη.

Το φάρμακο για την ημερήσια υπνηλία εγκρίθηκε από τον FDA το 2007. Ωστόσο, η ευκαιρία να αγοράσετε το Armodafinil στην Ελλάδα σε προσιτή τιμή εμφανίστηκε πρόσφατα. Μετά το τέλος της προστασίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, προς πώληση εμφανίστηκε το γενόσημο Waklert από την εταιρεία Sun Pharma. Το φάρμακο είναι πολύ φθηνότερο από τα προϊόντα άλλων εμπορικών μάρκων, αλλά δεν είναι χειρότερο από αυτά σε ποιότητα.

Σε ποιες περιπτώσεις συνταγογραφείται το Waklert;

Η Αρμοδαφινίλη αποτρέπει τις κρίσεις υπνηλίας κατά τη διάρκεια της ημέρας σε άτομα που πάσχουν από:

 • Ναρκοληψία. Το φάρμακο μειώνει επίσης τη συχνότητα και τη σοβαρότητα άλλων συμπτωμάτων της νόσου, όπως η υπνική παράλυση και η κόπωση.
 • Αποφρακτική υπνική άπνοια. Η λήψη του δισκίου σας επιτρέπει να αποφύγετε την αναπνευστική ανακοπή και να αυξήσετε τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα. Το σώμα ξεκουράζεται σωστά και λειτουργεί καλύτερα μετά το ξύπνημα.

Η αγορά του Waklert συνιστάται μετά τη μετακίνηση σε άλλη ζώνη ώρας. Το φάρμακο εξασφαλίζει γρήγορη προσαρμογή στη νέα καθημερινή ρουτίνα. Επίσης τα δισκία βοηθούν στην αποφυγή υπνηλίας σε άτομα με βάρδιες.

Μπορείτε να παίρνετε το Armodafinil όχι μόνο με ιατρική συνταγή. Το φάρμακο επιτρέπεται να χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της μνήμης, την αύξηση της προσοχής και την ταχύτητα της αντίδρασης. Το φάρμακο είναι δημοφιλές μεταξύ φοιτητών, οδηγών, πιλότων αεροσκαφών, στρατιωτικών και άλλων επαγγελμάτων.

Το Waklert συνταγογραφείται για ορισμένες ψυχικές ασθένειες. Το φάρμακο ανακουφίζει τα συμπτώματα διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, μείζονος καταθλιπτικής διαταραχής, συνδρόμου χρόνιας κόπωσης. Επιπλέον το Armodafinil έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στη θεραπεία της διπολικής διαταραχής.

Εφαρμογή και δοσολογία του Waklert

Η τυπική δόση του Armodafinil για τη θεραπεία της υπνηλίας κατά τη ναρκοληψία και την αποφρακτική υπνική άπνοια είναι 150 mg (1 δισκίο) την ημέρα. Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται λίγο μετά το ξύπνημα ή μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας. Μην χρησιμοποιείτε το Waklert εάν σκοπεύετε να πάτε για ύπνο μέσα στις επόμενες 6 ώρες. Η δοσολογία του φαρμάκου μπορεί να αλλάζει ανάλογα με την αντίδραση του σώματος και τη γενική υγεία του ασθενούς. Εάν αισθανθείτε υπνηλία μετά τη λήψη του δισκίου, ενημερώστε το γιατρό σας.

Το Armodafinil μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε φαγητό. Αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα τρόφιμα μπορούν να επιβραδύνουν την απορρόφηση της δραστικής ουσίας. Σε αυτή την περίπτωση το φάρμακο θα δράσει λίγο αργότερα από το συνηθισμένο.

Το Waklert δεν αντιμετωπίζει την αιτία της ναρκοληψίας και της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας. Επομένως, το φάρμακο μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες. Τις περισσότερες φορές, η λήψη του Armodafinil συνδυάζεται με τη χρήση συσκευών CPAP που διατηρούν σταθερή πίεση των αεραγωγών.

Η θεραπεία συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 12 εβδομάδες. Το Waklet θα πρέπει να διακόπτεται σταδιακά για να αποφευχθούν τα συμπτώματα στέρησης. Μια απότομη άρνηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει ρίγη, εφίδρωση, αναγούλα, έμετο, σύγχυση. Φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν εμφανιστεί κάποιο από αυτά τα συμπτώματα. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Armodafinil κατά διαστήματα, η αποδεκτή συχνότητα χρήσης θα πρέπει να συζητηθεί με έναν ειδικό.

Το Waklert σπάνια προκαλεί εθισμό. Ωστόσο, ο κίνδυνος αυξάνεται εάν έχετε υποβληθεί σε θεραπεία για αλκοολισμό ή έχετε κάνει τακτικά χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν. Οι ασθενείς που κατάφεραν να ξεπεράσουν μια κακή συνήθεια στο παρελθόν θα πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν το Armodafinil.

Πώς λειτουργεί το Armodafinil;

Το φάρμακο εμποδίζει εν μέρει την επαναπρόσληψη της ντοπαμίνης, η οποία οδηγεί σε αύξηση του επιπέδου του νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο. Επίσης η δραστική ουσία ενεργοποιεί τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα τυπικά ψυχοδιεγερτικά, το Armodafinil δεν επηρεάζει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το Waklert αυξάνει το επίπεδο της σεροτονίνης, η οποία ρυθμίζει τον κύκλο εγρήγορσης και ύπνου. Επιπλέον, η νοραδρεναλίνη απελευθερώνεται πιο ενεργά, η οποία έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος. Η αλλαγή του επιπέδου των νευροδιαβιβαστών όχι μόνο βοηθά στην αποφυγή της κόπωσης, αλλά βελτιώνει και την ψυχολογική κατάσταση των ασθενών.

Το Armodafinil απορροφάται σε 1-2 ώρες. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα φτάνει το μέγιστο περίπου 3-4 ώρες μετά τη λήψη του δισκίου. Όλα τα συστατικά του φαρμάκου απεκκρίνονται από το σώμα σε 36-48 ώρες.

Παρενέργειες

Τις πρώτες ημέρες της θεραπείας το 15% των ασθενών εμφανίζει περιοδικά πονοκέφαλο και ξηροστομία. Το φάρμακο μπορεί επίσης να προκαλέσει ζάλη, αναγούλα και αϋπνία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παρενέργειες σταματούν να σας ενοχλούν 7 ημέρες μετά την έναρξη λήψης του Armodafinil.

Περιστασιακά εμφανίζονται άλλες διαταραχές:

 • άγχος
 • απώλεια βάρους
 • αυξημένη δραστηριότητα και πολυλογία
 • αποπροσανατολισμός
 • ενοχλητικές σκέψεις
 • αλλεργικές αντιδράσεις (εξάνθημα, πυρετός)
 • πόνος στο στήθος και αλλαγές στην αρτηριακή πίεση

Μετά από διορθωτική θεραπεία η ενόχληση συνήθως εξαφανίζεται. Αλλάξτε τη δόση του Waklert μόνο μετά από συνεννόηση με το γιατρό σας.

Λήψη του φαρμάκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η επίδραση του Armodafinil στο έμβρυο και στο νεογνό δεν έχει μελετηθεί. Για να αποφευχθούν παθολογίες στο μωρό, το φάρμακο δεν συνταγογραφείται σε έγκυες γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συνιστάται η χρήση μεθόδου φραγμού (προφυλακτικά).

Δεν είναι γνωστό εάν τα συστατικά του Waklert περνούν στο μητρικό γάλα. Οι νεαρές μητέρες που λαμβάνουν το φάρμακο πρέπει να μεταφέρουν το παιδί σε τεχνητή σίτιση.

Οδήγηση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της λήψης του Waklert;

Η αγορά του Armodafinil στην Ελλάδα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να κάνετε το ταξίδι σας ασφαλέστερο. Το φάρμακο αυξάνει την προσεκτικότητα και παρέχει ταχύτερη αντίδραση σε μια μη τυπική κατάσταση. Πολλοί οδηγοί που σχεδιάζουν να περάσουν αρκετές ώρες στο τιμόνι παίρνουν το Waklert.

Οδηγείτε οχήματα μόνο όταν αισθάνεστε καλά. Εάν αισθανθείτε ζάλη, αποπροσανατολισμό ή άγχος μετά τη λήψη του δισκίου, είναι καλύτερο να αναβάλετε το ταξίδι σας.

Αρμοδαφινίλη και αλκοόλ

Το νοοτροπικό είναι ασυμβίβαστο με το αλκοόλ. Η αιθυλική αλκοόλη μειώνει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου και αυξάνει τον κίνδυνο παρενεργειών. Η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται όχι νωρίτερα από 12 ώρες μετά τη λήψη του Waklert.

Σε ποιες περιπτώσεις το φάρμακο μπορεί να μην λειτουργεί;

Κατά τη διάρκεια της επίδρασης του Armodafinil η υπνηλία μπορεί να οφείλεται σε δύο αιτίες:

 • σοβαρή ασθένεια ή τραύματα που διαταράσσουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • ανεπαρκώς υψηλή δόση

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το Waklert λαμβάνεται μόνο για ήπιες ψυχικές ασθένειες. Το φάρμακο δεν είναι αναποτελεσματικό για τις μανίες, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, τις φοβίες και τις κρίσεις πανικού.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών