Αγορά του Stromectol (Ιβερμεκτίνη) χωρίς συνταγή

Η κατανάλωση ωμού φαγητού και μη επεξεργασμένου νερού, τα τσιμπήματα εντόμων, το κολύμπι σε βρώμικα νερά, ακόμη και η επαφή με άλλους ανθρώπους μπορεί να οδηγήσει στην προσβολή από παράσιτα. Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από σκουλήκια και ακάρεα συνοδεύονται από δυσάρεστα συμπτώματα που μειώνουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής. Εάν η θεραπεία δεν ξεκινήσει εγκαίρως, η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία. 

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση των ανθρώπινων παρασίτων είναι η αγορά του Stromectol. Το φάρμακο σκοτώνει τα παθογόνα και καθαρίζει το σώμα. Το φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ψώρας, της στρογγυλοείδωσης, της ογκοκερκίασης και άλλων λοιμώξεων.

Ιβερμεκτίνη (Scaball) τιμη

Ιβερμεκτίνη

Stromectol

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 3 mg
 • 6 mg
 • 12 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 5.90€ 59.00€ παραγγελία
20 pills 5.60€ 112.00€ παραγγελία
30 pills 5.53€ 166.00€ παραγγελία
40 pills 5.45€ 218.00€ παραγγελία
60 pills 5.40€ 324.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 6.30€ 63.00€ παραγγελία
20 pills 5.95€ 119.00€ παραγγελία
30 pills 5.73€ 172.00€ παραγγελία
40 pills 5.68€ 227.00€ παραγγελία
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
10 pills 8.40€ 84.00€ παραγγελία
20 pills 8.05€ 161.00€ παραγγελία

Οφέλη του Stromectol:

Το Stromectol είναι το νούμερο ένα φάρμακο για παρασιτικές ασθένειες στην Ευρώπη. Το φάρμακο έλαβε την έγκριση των γιατρών λόγω των ακόλουθων θετικών ιδιοτήτων:

 • Δράει αμέσως σε ολόκληρη την αποικία των σκουληκιών ή ακάρεων και δίνει άμεσο αποτέλεσμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μία δόση Stromectol είναι επαρκής για ανάρρωση.
 • Δεν έχει σχεδόν καμία αντένδειξη και συνδυάζεται καλά με άλλα φάρμακα.
 • Προκαλεί κυρίως ήπιες παρενέργειες. Τις περισσότερες φορές παρατηρείται φαγούρα και πρησμένοι λεμφαδένες.

Το φάρμακο χρησιμοποιείται στην παιδιατρική. Εάν το παιδί είναι άνω των 5 ετών και ζυγίζει πάνω από 15 κιλά, μπορείτε να παραγγείλετε το Stromectol για τη θεραπεία της λοίμωξης.

Γενικές πληροφορίες για το φάρμακο Ιβερμεκτίνη:

Ενεργό συστατικό:

Η σύνθεση του Stromectol περιέχει τη δραστική ουσία ιβερμεκτίνη, η οποία χρησιμοποιόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αποκλειστικά στην κτηνιατρική. Το 1997 εγκρίθηκε για τη θεραπεία της στρογγυλοείδωσης σε ανθρώπους. Σταδιακά το φάρμακο άρχισε να χρησιμοποιείται για άλλες λοιμώξεις. Το 2015 το βραβείο Νόμπελ στην Ιατρική απονεμήθηκε για την ανακάλυψη της ιβερμεκτίνης.

Ποιούς οργανισμούς επηρεάζει το Stromectol (Scaball);

Η ιβερμεκτίνη παρουσιάζει καλά αποτελέσματα στην καταπολέμηση κοινών παρασίτων:

 • άκαρι της ψώρας;
 • στρογγυλοειδές;
 • ορισμένες φιλαρίες;
 • νηματώδεις.

Αξίζει να αγοράσετε Stromectol για μυίασεις - ασθένειες που προκαλούνται από την είσοδο των προνυμφών της μύγας στους ιστούς του σώματος. Επίσης, το φάρμακο μπορεί να συνταγογραφηθεί για την απομάκρυνση των ψειρών.

Πώς δρά η ιβερμεκτίνη (Scaball);

Η δραστική ουσία διακόπτει τη μετάδοση παλμών στο σώμα του παρασίτου. Αυτό οδηγεί στην παράλυση και τον θάνατό τους. Η ιβερμεκτίνη έχει συνολική επίδραση σε ολόκληρο τον πληθυσμό των παρασίτων.

Αμέσως μετά τη λήψη του το φάρμακο διανέμεται σε όλους τους ιστούς του σώματος. Η διάρκεια της δράσης στο Stromectol είναι περισσότερο είκοσι τέσσερις ώρες. Όλα τα συστατικά του φαρμάκου απεκκρίνονται φυσιολογικά εντός 2-4 ημερών.

Πώς πρέπει να παίρνετε σωστά το Ιβερμεκτίνη;

Το Stromectol λαμβάνεται με άδειο στομάχι με άφθονο νερό. Μην τρώτε φαγητό εντός μίας ώρας μετά τη λήψη του φαρμάκου. Επίσης το αλκοόλ αντενδείκνυται δύο επόμενες μέρες.

Συνήθως αρκεί μία λήωη του Stromectol (Ιβερμεκτίνη). Ωστόσο για να αποφευχθεί η επανεμφάνιση της νόσου μπορεί να απαιτείται πρόσθετη λήψη του φαρμάκου.

Δοσολογία του Stromectol:

Η ψώρα, η γναθοστομίαση και οι ψείρες της κεφαλής αντιμετωπίζονται με εφάπαξ δόση 0,2 mg Stromectol ανά 1 kg σωματικού βάρους. Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε ξανά το φάρμακο μετά από 7-14 ημέρες.

Σε τη στρογγυλοειδωση η δοσολογία του Stromectol (Scaball) εξαρτάται από το βάρος του ασθενούς:

 • 15-24 kg - 3 mg.
 • 25-35 kg - 6 mg;
 • 36-50 kg - 9 mg.
 • 51-65 kg - 12 mg;
 • 66-79 kg - 15 mg.
 • περισσότερα από 80 kg - 0,2 mg / kg.

Το φάρμακο λαμβάνεται μία φορά. Ο γιατρός σας μπορεί να διατάξει μια εξέταση κοπράνων για να βεβαιωθεί ότι η θεραπεία είναι αποτελεσματική.

Οι ασθενείς με τύφλωση των ποταμών (ογκοκερκίαση) πρέπει να λαμβάνουν μικρότερες δόσεις του φαρμάκου:

 • 15-25 kg - 3 mg.
 • 26-44 kg - 6 mg;
 • 45-64 kg - 9 mg;
 • 65-84 kg - 12 mg;
 • 85 κιλά και περισσότερο - 0,15 mg / kg.

Μερικές φορές οι προνύμφες των παρασίτων επιβιώνουν και μετά από 3-12 μήνες προκαλούν την υποτροπή της λοίμωξης. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να αγοράσετε ξανά το Stromectol.

Η ιβερμεκτίνη αντενδείκνυται σε παιδιά κάτω των 5 ετών και με βάρος λιγότερο από 15 κιλά. Σε μικρούς ασθενείς συνταγογραφούνται λιγότερο ισχυρά φάρμακα για παρασιτικές ασθένειες.

Παρενέργειες:

Η ιβερμεκτίνη έχει χαμηλή τοξικότητα και σχεδόν καθόλου δεν προκαλεί παρενέργειες από μόνη της. Ωστόσο ο μαζικός θάνατος των παρασίτων οδηγεί στην εμφάνιση του κνησμού και το πρήξιμο των λεμφαδένων σε 1-2 ημέρες μετά τη λήψη του φαρμάκου. Πιο σοβαρές διαταραχές παρατηρούνται μόνο στο 1-3% των περιπτώσεων:

 • πονοκέφαλος;
 • ζάλη;
 • πυρετός;
 • μυϊκή αδυναμία, υπνηλία;
 • ταχυκαρδία;
 • πόνος στις αρθρώσεις
 • διάρροια;
 • επιπεφυκίτιδα, κερατίτιδα;
 • πρήξιμο και εξάνθημα.

Μπορεί να εμφανιστούν ελαφρά πρηξίματα και αποστήματα σε μέρη όπου συσσωρεύονται σκουλήκια. Με έντονες παρενέργειες, οι γιατροί συνταγογραφούν στεροειδή.

Τι πρέπει να προσέχετε όταν παίρνετε το φάρμακο;

Το αλκοόλ αυξάνει την πιθανότητα σοβαρών παρενεργειών της ιβερμεκτίνης. Επομένως μια ημέρα πριν από τη λήψη του Stromectol Ιβερμεκτίνη και εντός 48 ωρών μετά, τα αλκοολούχα ποτά αντενδείκνυνται. Ο συνδυασμός του φαρμάκου με αλκοόλ επηρεάζει επίσης αρνητικά το ήπαρ.

Οι ασθενείς, στους οποίους το φάρμακο δεν έχει προκαλέσει παρενέργειες, μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια ένα αυτοκίνητο και να εκτελέσουν εργασία που απαιτεί αυξημένη συγκέντρωση. Εάν μετά τη λήψη του Stromectol αισθάνεστε ζάλη, υπνηλία ή μυϊκή αδυναμία, αποφύγετε την οδήγηση.

Μην υπερβαίνετε τα 0,2 mg ιβερμεκτίνης ανά κιλό σωματικού βάρους για μια φορά. Η υπερδοσολογία οδηγεί σε σπασμούς, αναπνευστικά προβλήματα, μούδιασμα των άκρων, αποπροσανατολισμό. Εάν έχετε πάρει μεγάλη δόση του φαρμάκου, ξεπλύνετε το στομάχι, χρησιμοποιήστε προσροφητικό και καλέστε γιατρό.

Είναι το Stromectol (Scaball) συμβατό με την εγκυμοσύνη και το θηλασμό;

Δεν είναι γνωστό πώς η ιβερμεκτίνη επηρεάζει παιδιά κάτω των 5 ετών. Επομένως το Stromectol αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απαγορεύεται επίσης ο θηλασμός για μια εβδομάδα μετά τη λήψη της τελευταίας δόσης του φαρμάκου. Για τη θεραπεία παρασιτικών ασθενειών σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες χρησιμοποιούνται άλλες τεχνικές.

Αντενδείξεις και συμβατότητα με άλλα φάρμακα:

Το φάρμακο αντενδείκνυται κατά τις ασθένειες που συνοδεύονται από τη διαταραχή του αιματοεγκεφαλικού φραγμού (μηνιγγίτιδα, ασθένεια του ύπνου). Απαγορεύεται να λαμβάνουν το φάρμακο οι ασθενείς με σοβαρή ηπατική δυσλειτουργία ή αλλεργία στην ιβερμεκτίνη.

Το Stromectol συνήθως συνδύάζεται καλά με άλλα φάρμακα. Ωστόσο,\ συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν συνδυάσετε τα φάρμακα.

Τι να κάνετε αν χάσετε τη λήψη του Stromectol;

Ο βολικός τρόπος χορήγησης είναι ένας από τους λόγους για την παραγγελία του Stromectol. Για την αντιμετώπιση των περισσότερων λοιμώξεων το φάρμακο πρέπει να ληφθεί μία φορά.

Εάν παραλείψετε την επαναπηπτική δόση, ααπαυθυνθείτε στον γιατρό σας. Τις περισσότερες φορές, μια καθυστέρηση μερικών ημερών δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Πώς να φυλάσσετε το φάρμακο;

Φυλάσσετε το Stromectol (Scaball) σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 30 βαθμούς Κελσίου μακριά από παιδιά. Κρατήστε τη συσκευασία μακριά από την υγρασία και άμεσο ηλιακό φως. Εάν έχουν μείνει μερικά δισκία μετά την ημερομηνία λήξης, απορρίψτε τα.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών