Η αγορά της Lida Daidaihua στην Ελλάδ;

Τα περισσότερα φάρμακα απώλειας βάρους που πωλούνται στην Ελλάδα είναι συνθετικά. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα και σε διατροφικές διαταραχές. Η λήψη τέτοιων φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες. 

Η καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους θα είναι πιο ασφαλής εάν παραγγείλετε το Lida Daidaihua στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει μια ποικιλία φυσικών συστατικών που θα προσφέρουν γρήγορη και άνετη απώλεια βάρους. Το φάρμακο θα κάνει τη σιλουέτα σας λεπτή χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.

Lida Daidaihua

 • Ασφαλίστε τα δεδομένα
 • Ικανοποίηση είναι εγγυημένη!
 • 60 mg
ποσότητα τιμή ανά χάπι τιμή παραγγελία
30 δισκία 1.47€ 44.00€ παραγγελία
60 δισκία 1.43€ 86.00€ παραγγελία
90 δισκία 1.30€ 117.00€ παραγγελία

Τι είναι το Lida Daidaihua;

Τα τελευταία χρόνια το Lida Daidaihua βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ποιοτικών φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας. Κινέζοι φαρμακοποιοί που ανέπτυξαν το φάρμακο κατάφεραν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό φυσικών ουσιών. Το κύριο συστατικό των καψουλών είναι τα εσπεριδοειδή Daidaihua, που ονομάζεται επίσης πικρό πορτοκάλι, chinotto και bigaradia. Το φυτό είναι εγγενές στη Νοτιοανατολική Ασία. Η δράση της δραστικής ουσίας συμπληρώνεται από:

 • πόρια κοκός (poria cocos).
 • κόκκος καφέ (senna obtusifolia).
 • μηδική μωβ φαρμακευτική (medicago sativa).
 • γκουαράνα (paullinia cupana) και καρποί κόλα.
 • γκαρκιία η Καμποτζιανή (garcinia gumma-gutta).
 • κολεός (coleus).
 • alisma plantago-aquatica.
 • σπόροι τριγονέλλας σάνου (trigonella foenum-graecum).
 • φύλλα λωτού (nelumbo) και άλλα.

Συνολικά το Lida Daidaihua περιέχει περισσότερα από 30 φυσικά συστατικά, το σημαντικό μέρος των οποίων χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Το φάρμακο βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας των εσωτερικών συστημάτων και στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους. Αγοράζοντας το Lida Daidaihua στην Ελλάδα επενδύετε στη βελτίωση της υγείας σας.

Σε ποιες περιπτώσεις συνταγογραφείται το Lida Daidaihua;

Το φυσικό φάρμακο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών περιπτώσεων παχυσαρκίας. Το Lida Daidaihua μπορεί να απαλλαγεί από 20 ή περισσότερα περιττά κιλά. Το φάρμακο αποτρέπει την ανάπτυξη ασθενειών που σχετίζονται με μεγάλο σωματικό βάρος.

Άνδρες και γυναίκες που πρέπει να χάσουν έως και 15 κιλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν κάψουλες αδυνατίσματος. Για τη διόρθωση βάρους αρκεί ένα δίμηνο πρόγραμμα αγωγής. Το φάρμακο θα επαναφέρει τη σιλουέτα στο φυσιολογικό και θα σας επιτρέψει να τηρήσετε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην Ελλλάδα το Lida Daidaihua συνταγογραφείται για τη θεραπεία των ακόλουθων διαταραχών:

 • πρήξιμο.
 • κακός μεταβολισμός.
 • παχυσαρκία σε σακχαρώδη διαβήτη και ορμονικές παθήσεις.
 • διαταραχές του μεταβολισμού του λίπους στο ήπαρ.
 • δυσφορία που προκύπτει από την υπερκατανάλωση τροφής.

Το φάρμακο ομαλοποιεί τη διαδικασία της πέψης, βελτιώνει το μεταβολισμό και εξαλείφει τις εναποθέσεις λίπους.

Λήψη και δοσολογία του Lida Daidaihua:

Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται μία κάψουλα την ημέρα σε μισή ώρα μετά το ξύπνημα. Πάρτε το φάρμακο με ένα ποτήρι νερό. Δεν συνιστάται να μασάτε και να τρίβετε τις κάψουλες.

Εάν παραλείψετε μία δόση, μην αυξήσετε τη δόση την επόμενη φορά. Μην κάνετε μεγάλα διαλείμματα στη θεραπεία. Εάν σταματήσετε να λαμβάνετε το φάρμακο για περισσότερες από 2 εβδομάδες, το πρόγραμμα θα πρέπει να ξεκινήσει ξανά.

Μην καταναλώνετε περισσότερες από μία κάψουλα την ημέρα. Η υπερδοσολογία δεν θα βλάψει την υγεία σας, αλλά δεν θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Θα εξαντλήσετε τη συσκευασία πιο γρήγορα χωρίς να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα.

Η ταχύτητα της απώλειας βάρους εξαρτάται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του σώματος. Τα άτομα που λαμβάνουν το Lida Daidaihua χάνουν 3 έως 7 κιλά το μήνα. Για την ενίσχυση της δράσης του φαρμάκου βοηθούν οι παραδοσιακές μέθοδοι αντιμετώπισης του υπερβολικού βάρους (δίαιτα και άσκηση), οι κόκκοι καφέ και το πράσινο τσάι.

Οι Έλληνες γιατροί συνιστούν την αποχή από τη λήψη καψουλών με γαστρίτιδα, σοβαρές στομαχικές παθήσεις ή αλλεργίες σε οποιοδήποτε από τα φυτικά συστατικά. Άλλα προβλήματα υγείας δεν εμποδίζουν να λαμβάνετε το Lida Daidaihua.

Χρήσιμη συμβουλή: Το κανονικό πρόγραμμα λήψης του Lida Daidaihua είναι 2 μήνες. Εάν έχετε επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα νωρίτερα, μειώστε την εβδομαδιαία δόση του φαρμάκου ως 2 κάψουλες. Εάν είναι απαραίτητο, το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 6 μήνες, μετά το οποίο φροντίστε να κάνετε ένα διάλειμμα.

Πώς λειτουργεί το Lida Daidaihua;

Το Daidaihua αμβλύνε ι το αίσθημα της πείνας μειώνοντας την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνονται και επιταχύνει το μεταβολισμό. Τα υπόλοιπα συστατικά του φαρμάκου πυροδοτούν διεργασίες στο σώμα που οδηγούν στην απώλεια περιττών κιλών:

 • Η πόρια κόκος απομακρύνει τα περιττά υγρά, μειώνει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, ηρεμεί την καρδιά και σταθεροποιεί το στομάχι. Το φυτό περιέχει επίσης πολυσακχαρίτες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Τα φρούτα γκουαράνα και κόλα αυξάνουν τον τόνο του οργανισμού και δίνουν ώθηση ενέργειας το πρωί.
 • Ο κολεός διεγείρει την καύση των αποθεμάτων λίπους.
 • Οι σπόροι της τριγωνίδας σανού βελτιώνουν τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα.
 • Η γκαρκινία η Καμποτζιανή μειώνει την όρεξη και επιβραδύνει τη σύνθεση των λιπαρών οξέων.
 • Το alisma plantago-aquqatica απομακρύνει τις τοξίνες και βελτιώνει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
 • Τα φύλλα του λωτού εμποδίζουν εν μέρει την απορρόφηση των λιπών από τα τρόφιμα.

Με την παραγγελία του Lida Daidaihua στην Ελλάδα, είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε την απώλεια βάρους. Το σύμπλεγμα φυτών που αποτελεί ένα μέρος του φαρμάκου, είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας οποιουδήποτε βαθμού.

Χρήσιμη συμβουλή: Το φάρμακο θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ακόμα κι αν δεν ακολουθείτε μια σωστή διατροφή. Όμως περιορίζοντας την κατανάλωση τροφών που περιέχουν απλούς υδατάνθρακες, θα επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία.

Παρενέργειες του Lida Daidaihua:

Κατά τη διάρκεια των κλινικών μελετών του Lida Daidaihua, δεν βρέθηκαν παρενέργειες. Ένα ασήμαντο μέρος των εξεταζόμενων παραπονέθηκε για ελαφρύ πονοκέφαλο και αδυναμία. Ωστόσο, η ομάδα των γιατρών που διεξήγαγε τη δοκιμή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η εμφάνιση των διαταραχών δεν σχετιζόταν με την επιδράση του φαρμάκου.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν εμφανίζονται ακόμη και με σοβαρή υπερδοσολογία. Ωστόσο, μετά από κατά λάθος χρήση 5 ή περισσότερων καψουλών, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο και υποβληθείτε σε προληπτική εξέταση στο νοσοκομείο. Συνεχίστε το πρόγραμμα λήψης του Lida Daidaihua μόνο με την άδεια του γιατρού.

Ποιος δεν πρέπει να παίρνει το Lida Daidaihua;

Το Lida Daidaihua αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Απαγορεύεται επίσης η λήψη του φαρμάκου για απώλεια βάρους σε ανηλίκους. Άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών μπορούν να λαμβάνουν το φάρμακο χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Αν είναι δυνατή η οδήγηση του αυτοκινήτου μετά τη λήψη του Lida Daidaihua;

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την άνεση για μια λεπτή σιλουέτα. Το Lida Daidaihua δεν επηρεάζει τα αντανακλαστικά και δεν εμποδίζει τη συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της παχυσαρκίας, επιτρέπεται η οδήγηση αυτοκινήτου και άλλων μέσων μεταφοράς.

Lida Daidaihua και αλκοόλ:

Μετά την αγορά του Lida Daidaihua στην Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψετε το αλκοόλ. Το αλκοόλ εξουδετερώνει τη δραστικότητα των καψουλών αδυνατίσματος. Κάτω από την απαγόρευση δεν περιλαμβάνονται μόνο ποτά που περιέχουν αιθυλική αλκοόλη, αλλά και αλκοόλ με περιεκτικότητα μικρότερη των 10 βαθμών.

Σε ποιες περιπτώσεις δεν λειτουργεί το Lida Daidaihua;

Το Lida Daidaihua δεν λειτουργεί μόνο εάν παραβιάζονται οι οδηγίες:

 • Μεγάλα διαλείμματα στο πρόγραμμα εραπείας. Εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο για περισσότερες από 2 εβδομάδες, πρέπει να ξεκινήσετε ξανά τη θεραπεία.
 • Τακτική χρήση οινοπνεύματος, που εμποδίζει τη δράση σχεδόν όλων των συστατικών του φαρμάκου.
 • Λήψη του φαρμάκου το απόγευμα. Το Lida Daidaihua έχει ισχυρότερη επίδραση στον οργανισμό εάν οι κάψουλες ληφθούν λίγο μετά το ξύπνημα.

Η σωστή χρήση του φαρμάκου θα σας επιτρέψει να απαλλαγείτε γρήγορα από τις αξιώσεις στο σώμα σας και να βελτιώσετε την υγεία σας.

Όλες οι απόψεις των καταναλωτών ( 0 )

Σχόλια Πελατών