Σχετικά με εμάς

Χαρακτηριστικά του EU Meds:

  • Άριστη εξυπηρέτηση της παραγγελίας των φαρμάκων online,
  • Γρήγορη παράδοση και ταχύτητα εξυπηρέτησης,
  • Εύκολη παραγγελία,
  • Υποστήριξη των πελατών,
  • Ποιοτικά προϊόντα.

Εκτιμούμε τους πελάτες μας και προσπαθούμε να τους εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μείνει ικανοποιημένος κάθε πελάτης με το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας. Αποστέλλουμε παραγγελίες σε ποιητικές συσκευασίες. Παρέχουμε σε κάθε πελάτη τα εξής πλεονεκτήματα της online παραγγελίας στο EU Meds:

Ομάδα επαγγελματίων.

Σε μας δουλεύουν μόνο επαγγελματίες που οποιαδήποτε στιγμή θα σας βοηθήσουν ανεξάρτητα από τον τρόπο απεύθυνσης (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικώς ή μέσω συτήματος τίκετ στο σάιτ) και την πολυπλοκότητα του θέματος.

Υποστήριξη 24 ώρες

Το Call center μας δουλεύει 5 ημέρες την εβδομάδα για να μπορέσετε να παραγγείλετε οποιαδήποτε στίγμη τα απαραίτητα για σας προϊόντα. Επίσης το EU Meds παρέχει την 24ωρη υποστήριξη για τους πελάτες μας. Απλώς αφήστε την αίτησή σας στο σύστημα τικέτ και οι μάνατζερ μας θα σας απαντήσουν μόλις την δούνε.

Γρήγορη και δωρεάν παράδοση

Σε μας υπάρχει δωρεάν παράδοση της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας αντιστοιχεί στην τιμή για την δωρεάν παράδοση θα σας την χορηγήσουμε. Αν θελήσετε να πάρετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα το EU Meds θα σας την στείλει με το Express ταχυδρομείο (επί πληρωμή).

Υψηλή ποιότητα των γενόσημων φαρμάκων

Στο φαρμακείο μας μπορείτε να βρείτε όσο αυθεντικά φάρμακα τόσο τα γενόσημα. Τι είναι τα γενόσημα φάρμακα; Τα γενόσημα φάρμακα είναι απόλυτα ισοδύναμα  με τα αυθεντικά φάρμακα όσον αφορά την ποιότητα, τη δοσολογία, την ασφάλεια και τη δράση. Τα γενόσημα φάρμακα εξασφαλίζουν τα ίδια πλεινεκτήματα όπως και τα αυθεντικά, αλλά είναι φτηνότερα.

Ασφάλεια πληρωμών και δεδομένων

Παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας. Τραπεζικό έμβασμα είναι βολικός και ασφαλής τρόπος. Πληρωμή με την πιστωτική κάρτα (Visa, Master Card, Amex).

Να είστε υγιείς και να είστε σίγουροι για το EU Meds.